< Tilbake til oversikten

Laksesauté i Gorgonzolasaus

#1

Anne sa for siden:

Laksesauté for 2 personer
[color=purple][/color]
300gr benfri laksefilet
1 ss olje
1 ss smør
1/2 middels løk
1 liten squash
1/2dl hvitvin
2 dl kremfløte
60 gr gorgonzola
1 ss soyasaus
salt, pepper
[color=purple][/color]
1. Skjær laksen i fingertykke biter, krydre m/salt og pepper.
Finhakk løk og skjær squash i skiver.
2. Varm oljen og brun laksebitene raskt på allle sider(ikke gjennomstek-blir ferdig av seg selv).Legg laksen tilside på en tallerken.
3. Fres løken i smør til den er myk og blank. Tilsett squash og fres litt til.
4. Ha hvitvin og fløte over og tilsett gorgonzolabiter. Kok til osten er smeltet og sausen er passe tykk. Smak til med soya, salt og pepper . Legg fisken tilbake i pannen/woken og server.
[color=purple][/color]
Serveres med en god salat ved siden av.
Lykke til!


#2

Hjørdis sa for siden:

Denne var bare så utrolig god, Anne, kan anbefales:ja:, og jeg hadde bare en enkel frisk salat til:sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.