Joa, kjenner til squash tagliatelle... Men er jo så lite mat, synes jeg da. Skrellet idag en hel middels stor squash, rakk til en liten posjon middag. Ble litt stusslig synes jeg. Ble som overkokt spagetti, hehe! Kokte det 30 sekunder eller noe...
Var til carbonarasaus. (fløte, bacon, masse ost, egg)
Og kjenner til jukseris, altså raspet blomkål som freses lett.
Flere tips?? Kanskje ulike grønnsaker passer til ulike sauser, rett og slett?
Tenkte faktisk på blomkål! Men hadde jo lest her inne at aquash-tagliatelle + carbonara var så godt.
Blomkål neste gang.
Godt tips angående tomatsuppe!! yeah!
Søstern og jeg fikk en tanke her om dagen da vi åpnet en boks bønnspirer til tacoen.. Kanskje bønnspirer kunne fungert sammen med carbonarasaus? Nå har jeg såklart ikke igjen, så jeg får ikke testa, men kanskje de tar til seg smak? Tenker de på boks fungerer bedre til denne bruken enn vanlig hjemmegrodde og sprøe bønnespirer..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.