Hei hei :) Jeg vil bare fortelle litt om meg selv. Jeg er ei jente på 27 år, som etter 2 svangerskap sliter med 15 kg ekstra på kroppen. Begynte på ketolyse kuren for 1 uke siden. Hååååper så inderlig at denne kuren fungerer på meg. Vil så gjerne ned 15 kilo, så jeg kan dra å bade med ungene til sommeren. Å fordi jeg føler meg ikke vel sånn jeg ser ut nå.. Jeg er ikke så høy.. 158 og veier 75 kilo :( :(
Men er noe jeg lurer på.. jeg har brukt sånn stix.. men den slår ikke ut. Gjør jeg noe feil da i forhold til kostholdet mitt..? Har heller ikke gått ned noe.. :(
Jeg spiser eggeomelett til frokost, med tomat, Westfaler skinke, agurk og 3 bacon skiver. Lunsj har jeg ensten spist en salat med hjerte salat, salat, litt paprika, agurk.. Middag: brokkeli, blomkål, (gulerot, (som jeg ser nå er fy mat), squasj.(vet ikke hvordan man staver det ;)) med matfløte og ost inn i stekovnen. Med renskåret svinekjøtt ved siden av.
prøøøver å huske å drikke nok vann.. men noen ganger glemmer jeg å drikke.. har aldri hatt så stort behov for å drikke så mye.. Men prøver som sagt å få i meg minst 10 glass vann om dagen, som tilsvarer ca 2 liter vann.
Jeg synes det er veldig vanskelig å finne på middags tips.. noe som å ungene kan spise.. Må ha noe som er lettvint å lage.. Det blir ofte til at ungene spiser noe annet enn det jeg spiser.. :(
Ellers vil jeg si at dette forumet virker veeldig bra ut, blir spennende å følge med her :)
Regner med du har boka ( ja, jeg er litt masete om den;))
Viss du leser der så ser du at kroppen bruker noen dager på å kvitte seg med glukoselageret før den går over til fettforbrenning (ketosen)
Det er vanlig å begynne vektnedagangen fra uke to (står eget kapittel i boka om det)
Bra du har funnet ut at gulrot er fyfy ;)
Bruk kremfløte, ikke matfløte....Mer fett i den.
Du skal bruke "hele" produkter, ikke lettprodukter.
Velge fettrikt kjøtt og fisk. Og ved magert kjøtt event. lage fete sauser.
Det er ingen problemer at ungene spiser det du spiser (du kan tilføre litt fett på din egen tallerken) og heller får litt potet,grov pasta osv ved siden av.
Planlegging er viktig.
Tips: Når du først lager en middag, lag flere porsjoner og frys ned porsjonsvis. Da blir det raske middager på travle dager.
Lykke til og velkommen hit. Jeg er ny her jeg også, men jeg begynner å komme inn i det så smått. Jeg har enda ikke mestret kunsten med å lage middag til hele familien. Noen dager går det greit, mens andre dager... Sånn som i dag laget jeg fylte squash og fylte de andre squashene først, så rørte jeg inn mer fett i fyllet og fylte mine etterpå. Da var det helt greit å kombinere, men når alt lages i en porsjon synes jeg ikke det er like enkelt. Det kommer nok med tiden når vi blir mer rutinerte får vi håpe.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.