
Namba sa for siden:
Mengde får dere tilpasse selv etter smak og diett (og antall porsjoner). Jeg går på ketolyse og brukte 3 ganske små paprika, en liten løk, en halv squash, en 1/3 l fløte på tre porsjoner. 100 gr biff og 125 gr brokkoli pr porsjon. Det ble ca 10 gr karbo pr porsjon.
Bacon- og soppstuing:
Bacon
Sopp
Fløte
s&p (salt og pepper)
Stek baconskiver i en panne og ta ut. Jeg klipper dem i små biter med saks når de er ferdig stekt Stek soppen i godt med smør/olje (eller en blanding). Når soppen er ferdig har du på s&p, har oppi baconet og heller over fløten. Kok til passe konsistens. Hvis den lages flytende så er det godt som saus.
Biff
Paprikamiks (rød, gul og grønn)
Løk
Grønn squash
S&p
Grønnsakene skjæres i strimler, stekes og krydres. Ta ut og stek biffen i smør/olje med s&p på.
Serveres med kokte brokkolitopper (most sammen med smør med gaffelen på fatet). Mums.