< Tilbake til oversikten

Biffsnadder med grønnsaker, bacon- og soppstuing

#1

Namba sa for siden:

Mengde får dere tilpasse selv etter smak og diett (og antall porsjoner). Jeg går på ketolyse og brukte 3 ganske små paprika, en liten løk, en halv squash, en 1/3 l fløte på tre porsjoner. 100 gr biff og 125 gr brokkoli pr porsjon. Det ble ca 10 gr karbo pr porsjon.

Bacon- og soppstuing:
Bacon
Sopp
Fløte
s&p (salt og pepper)

Stek baconskiver i en panne og ta ut. Jeg klipper dem i små biter med saks når de er ferdig stekt Stek soppen i godt med smør/olje (eller en blanding). Når soppen er ferdig har du på s&p, har oppi baconet og heller over fløten. Kok til passe konsistens. Hvis den lages flytende så er det godt som saus.

Biff
Paprikamiks (rød, gul og grønn)
Løk
Grønn squash
S&p

Grønnsakene skjæres i strimler, stekes og krydres. Ta ut og stek biffen i smør/olje med s&p på.

Serveres med kokte brokkolitopper (most sammen med smør med gaffelen på fatet). Mums.


#2

lifejack sa for siden:

Nam :sikle:
Dette høres ut som en veldig god og enkel middag med deilige, rene råvarer!


#3

jegviljegskaljegmå sa for siden:

takk for nok en innspirerende middags oppskrift :)
du er bare helt rå på oppskrifter. burde gi ut din egen lav karbo oppskriftbok du :p
tusen takk


#4

Naxos70 sa for siden:

åhh... det hørtes godt ut! Dette blir lørdagens middag!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.