< Tilbake til oversikten

Har jeg spist greit i dag?

#1

Seba-stina sa for siden:

:o Spør her, jeg, er så redd jeg spiser feil..

I dag har jeg spist:
Frokost - 1 lunsjburger à ca 125 g med 1,5 blader kinakål.

Lunsj - Frokostpannekake av 2egg og 0,5dl fløte, med 2 skiver kokt skinke og ca 2 skiver hvitost på.

Mellommåltid/middag - 1 porsjon salat som besto av 2 blader kinakål, 1 ring rød paprika, 3 skiver agurk, 2 cherrytomater og 1 hardkokt egg.

Så spiste jeg 1/2 Skyr etter å ha trent 1 time (30min kondis, 30min styrke).

Middag/kvelds besto i "kyllingsnadder" fra Rema, dvs. kyllinglår med noen sterke krydder. Veide ikke hvor mye jeg spiste, men det sto 1g kH pr 100g. Spiste noen lår.

Har jeg spist for mye? Hvordan er det ift kH og fett? :o
Har bare drukket vann i dag.

Jeg spiser generell lavkarbo, teller ikke karber. Men vil gjerne ha en pekepinn på om jeg er på riktig vei eller ikke.. :rolleyes:


#2

Vettel sa for siden:

Tror dette ikke er så gæli nei!
er om det er NOK mat? Er du mett og frisk og har energi, så er det sikkert nok mat. Virket bare lite for matmonsteret meg. ;)


#3

StegforSteg sa for siden:

Ser litt lite ut for meg å egentlig....lite fett ;)

Skyr'en kan du godt blande med litt fløte - men den er ganske "rik" på karber. Jeg har sluttet å spise den ofte - nå er det heller som kos på en lørdagskveld sammen med fløte hvis jeg er fysen.


#4

Charlott sa for siden:

Hva er det i en slik lunsjburger?


#5

Seba-stina sa for siden:

Takk for svar!

Men lite mat?? Jeg ble stappmett av den lunsjen, egentlig kunne jeg klart meg med halvparten av den pannekaka, hehe.

Lunsjburger fant jeg oppskrift på her, det er 1 del kjøttdeig og 2 deler medisterfarse. Tilsammen 125 gram cirka. Så det er jo ganske mye fett i den da, er det ikke?

Jeg har vært litt usikker på den Skyr'en, ja. Om den kanskje egentlig er litt for karb-rik. Men så synes jeg den er veldig god, og synes det er godt å spise en halv sånn etter trening. Men kanskje jeg ikke skal spise den så ofte?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.