< Tilbake til oversikten

Oopsie lakserull og "big bite" chili reker

#1

Myrull sa for siden:

Oopsie lakserull

Inspirert av lakserullene på Ultra som jeg ikke kan spise lenger.

Det du trenger:
Oopsie
Krem ost naturell
Rød paprika
Purre
Laks

Når jeg lager Oopsien så tar jeg hele røra utover i stede for å lage lapper.
For da kan jeg rulle den sammen til slutt.

Smør et lag med krem ost naturell på Oopsien.
Skjær purre og paprika i små biter å dryss over.
Så legger du på noen skiver laks og rull sammen.

Jeg bruker First prise sin naturell ost som bare har 2 karber, det er desverre mindre fett i den også.

Så kan du skjære den i passe biter. :)

"Big Bite" Chillireker

Her tar jeg også å smører Oopsien utover hele å skjærer den i 4 like store biter når den er kald.

Det du trenger:
Oopsie
Isbergsalat
Paprika
Rømme
Reker
Chillikrydder eller annet krydder du liker, jeg har brukt et til fisk og skalldyr fra Black Boy som heter Grill -Cajun Kryddermix.
Her er det jo lurt å lese på boksen så det ikke er mye sukker i.

For å lage "rekesalaten" tar du bare litt rømme som du blander med masse reker og godt med krydder ut i fra hvor strekt du vil ha den.
Den blir best om den får stå over natten i kjøleskapet.
Den kan også bukes rett i salat eller alene som pålegg.
Klem ut så mye vann som mulig av rekene om du bruker reker i lake så den ikke blir for renennede.

Skjær opp isbergsalat og legg på Oopsien.
Så passe store biter med paprika.
Topp det hele med reke mixen, brett og nyt. :D


#2

Elizabethcita sa for siden:

Dette skal prøves!! Mmmmm, ble sulten jeg nå... :D


#3

Kitt sa for siden:

Jeg har akkurat spist, jeg, men nå ble jeg ganske så fysen, ja!
Chili- reker....:sikle::sikle::sikle:


#4

Vettel sa for siden:

Ah! Jeg som nettopp har handlet, men ikke reker eller laks...

ps. jeg steker omtrent alltid oopsie i en store plate, og skjærer til mange små etterpå.


#5

Myrull sa for siden:

Steker den slik jeg også, får ikke til de fine små lappene som jeg ser bilder av :o


#6

Arteju sa for siden:

Hva inn i %&&¤ er Oopsie for noe :P?



#8

Vettel sa for siden:

Myrull: Lager noen ganger lapper, men hos meg faller de alltid sammen. Men lappene er liksom "rundstykker" hos meg. Strør på frøblanding så blir det søndagsfrokost deluxe!


#9

Arteju sa for siden:

Haha :P
Fant diverse oppskrifter når jeg søkte.

Men trodde Oopsie var en eller annen mystisk ingrediens :P

Denne karen er ikke skapt for å lage mat :P lol


#10

Fishi2009 sa for siden:

Oi, dette må jo prøves en dag...

Når du sier laks... Røkelaks eller "kokt" laks? :confused:

Eller er det bare meg som er treig? :o


#11

Vettel sa for siden:

Tror de mener røkt laks. ;) Du vet påleggslaks!


#12

Myrull sa for siden:

Jepp, er det jeg mener :)


#13

altajenta sa for siden:

Supert forslag :-) La til et par ingredienser på handlelista til i morgen, og så blir det chilireker søndag.:)


#14

crystall sa for siden:

mmm, dette skal prøves!
Med denne retten gjør det jo ikke noe veldig at jeg aldri får til oopsiene helelr, mine detter alltid sammen til pannekaker :p haha.. men det har jo lite betydning om de skal rulles sammen ;)
Takk for flott tips!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.