nisse sa for siden:
:confused: Hei, kanskje dumt spørsmål men kan man bruke delfia istede for cocosa for å få i seg nokk fett? det er jo 100 `/. cocos olje. Smaker eller lukter ikke noe og har 0 karbo. Koster lite... Noe som vet? :confused:
nisse sa for siden:
:confused: Hei, kanskje dumt spørsmål men kan man bruke delfia istede for cocosa for å få i seg nokk fett? det er jo 100 `/. cocos olje. Smaker eller lukter ikke noe og har 0 karbo. Koster lite... Noe som vet? :confused:
Photobscura sa for siden:
Cocosa er ren kaldpresset eller tørrpresset olje (extra virgin er kaldpresset, pure er tørrpresset, den siste er luktfri). Det har vært diskusjoner om det før. Men delfiafett er nå uansett ''søpla'' av det som er igjen av kokosnøtta, og er varmebehandlet. Det er som regel ikke en bra ting!
arnakristin sa for siden:
Hei,
Her var det en som fikk svar fra Mills vedrørende Delfiafett,
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29904&highlight=Mills[color=black][/color]
Carisma sa for siden:
Betyr det at olje som det står pure på er ok til steking? Jeg syns liksom den til 15,90 på innvandrersjappa virker litt for godt til å være sant, men den heter vitterlig pure coonut oil.
Photobscura sa for siden:
Det er i grunn ikke godt å vite! Cocosa er jo en kjent og populær merkevare, og da er det lett å finne info om den. Vet ikke om pure er et ''patentert'' uttrykk for framgangsmåte sånn som extra virgin er. Kanskje sjekke merke og sende mail til produsent?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.