< Tilbake til oversikten

Buljong

#1

StegforSteg sa for siden:

Hvilken type buljong bruker dere? Skal lage minstens chillisuppe i dag - men ser at det står at det er sukker i de buljongposene vi har på jobb - så kan dere anbefale den med minst karber?


#2

StegforSteg sa for siden:

Må dytte litt på denne jeg.... :)


#3

Viclin sa for siden:

Jeg bruker Toro buljongterninger.


#4

Kitt sa for siden:

Jeg også!:)


#5

StegforSteg sa for siden:

Oki - da blir det Toro buljong :)


#6

trillian78 sa for siden:

Bruker helst fond (flytende buljong , du tar en spiseskje istedenfor en terning). Vet ikke noe om karbeinnholdet i dem sammenlignet med terningene, men åh så godt!



#8

trillian78 sa for siden:

Takk for link Kitt. De skryter av at fonden er fri for både smaksforsterkere og transfett. Så der var det enda et par gode grunner til å bruke fond :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.