Noen som har prøvd denne oppskriften fra kokeboken hans???
Jeg lurer på en ting.....det er meningen at det er rå kjøttdeig som skal formes til en brød og stekes i ovnen? Jeg har aldri stekt kjøttdeig i oven før og lurer på om det lar seg gjøre....
Jeg er sååååå dum når det gjelder matlaging....
Når du har funnet ut hvor genialt det egentlig er, må du prøve deg på Gerds kylling- kjøttpudding. :sikle:
Lag like gjerne dobbelprosjon med kyllingkjøttdeig fra FirstPrice (700g pakke).
Tusen takk alle sammen for raske svar! Det er så flott med dette forumet - alltid svar og få og ingen som ler av "dumme" spørsmål !!!
Da skal jeg lage denne til middag i dag og neste gang skal jeg prøve Gerd sin variant! Her lig med noen nye middagsforslag - vi trenger sårt å variere litt...
I Gerds kyllingkjøttpudding bruker hun karri. Det falt ikke helt i smak her, så jeg brukte grill- og paprikakrydder neste gang og det ble veldig godt!:sikle:
Så godt at snuppa ringte hjem fra en venninnne for å forsikre seg om at jeg gjemte en restebit eller to til henne! Tenk om bror hadde spist opp alt før hun kom hjem!:eek:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.