< Tilbake til oversikten

Rettich - gode råd

#1

Thoros sa for siden:

Såvidt jeg kan se er rettich en utrolig grønnsak med lav kabo og meget smakelig - en smak av nepe/kålrot. Noen som bruker rettich - og hvordan?


#2

Yonah sa for siden:

Reddik? Rettich er vel det tyske navnet på reddik tror jeg.

Jeg bruker den, skjærer i skiver og spiser enten på lavkarbobrød eller som tiltygg til ost og noe kjøtt.



#4

senorita sa for siden:

dytter denne

har kjøpt en slik nå.. vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda.. montro om man kan lage mos av noe sånt? :P


#5

Carisma sa for siden:

Bruk den som i fløtegratinerte poteter: Lagvis i en form med løk, hvitløkspepper og salt og så hell fløte over. Stek i ca 40 min, ta på ost og stek i 10-15 min til.


#6

senorita sa for siden:

Mmm det hørtes godt ut :D Må jeg teste :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.