< Tilbake til oversikten

Svinelever

#1

Photobscura sa for siden:

Jeg trenger en enkel, billig og melkeproduktfri måte å tilberede svinelever på. Eller, det viktigste er vel hva den bør krydres med, steketid etc. Kjøpte det til katta, men han vil ikke ha det :p.


#2

LCHF4life sa for siden:

Skaff en hund isteden :D


#3

Photobscura sa for siden:

Men de smaker vel ikke noe godt? :geip:


#4

LCHF4life sa for siden:

Det har jeg ikke tenkt å finne ut, men de er ypperlige kompostbinger :o


#5

Photobscura sa for siden:

Hehe. Men, nei, jeg tror ikke det blir noen hund, gitt. Jeg er et fullblods kattemenneske ;)


#6

Gracella sa for siden:

He, he, du får ta et hint ;)

(Spiser IKKE varm lever....uuuurrrghhh)


#7

Photobscura sa for siden:

Haha, slutt da :p. Kan jo hende katta bare ikke liker svin ;).

Jeg derimot ELSKER innmat! Noen må vel ha en god oppskrift på lever?


#8

Ziltoidia sa for siden:

Freser liv i denne tråden igjen jeg. Oppskrift/tips anyone?


#9

smgj sa for siden:

Svinelever har jeg sett mest brukt i leverpostei... Men det går jo an å forsøke om kyllinglevergryta også passer som svinelevergryte?

Stek passe mengde bacon i biter
Surr en løk i panna når baconet er ferdig brunet (bare la det ligge i panna)
Ha oppi et par champingnonger i biter
Når dette er passe surret så tilsett lever i biter og stek videre til leveren er gjennomstekt
Til sist en rød paprika i biter.

Rekkefølgen er litt vesentlig, sånn at bacon og grønnsaker og lever blir passe stekt uten at paprikaen dauer...


#10

Ziltoidia sa for siden:

Haha, jeg spurte akkurat en venn av meg som er grisebonde. Han slakter og tilbereder svin stadig vekk, og dette er hva han hadde å si:

Starten var nesten ordrett oversatt. :p


#11

index sa for siden:

Kan det være at du har fått deg en muslimsk katt?:D

Oppskrifter kan jeg desverre ikke hjelpe deg med, har aldri hatt et godt forhold til lever. Men at svinelever er menneskemat er nytt for meg...


#12

Photobscura sa for siden:

Tviler! Han tygde i vei på restene av en ribberull som jeg hadde kasta fordi den begynte å bli grønn. Så det skulle ikke stå på det.

Denne tråden hadde jeg glemt! Lagde meg jo faktisk noe lignende som det Smgj beskriver. Lever er jo bare SÅ godt!


#13

Ziltoidia sa for siden:

Vel, det er jo i leverpostei... så spiselig må det da være. :p Dessuten var det grisebillig (høhø), og jeg er stor tilhenger av å spise hele dyret og ikke bare fint kjøtt.

Den dukket opp da jeg googlet :p
Lover bra! Skal lage det til middag i dag, så da får vi se om det smaker.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.