< Tilbake til oversikten

Bakeprodukter

#1

dimetrodon sa for siden:

Jeg lurte på en liten ting. På b.la Meny og i Sverige får man kjøpt pulver til baking, ved å blande inn vann, slik at man kan bake brød etc, og disse innhikder fra 0-1 gram karbohydrater pr 100g, avhengig av type, og det står ofte at det ikke er noen sukkerarter i blandingen. Men det står heller ikke noe om hva slags karber de innholder. Er det noen som har noen erfaring fra dette. Pulveret kommer i noe spm ser ut som store melke kartonger. Kan man spise dette og fortsatt spise lavkarbo?:confused:

Det hadde isåfall vært litt digg:D


#2

Charlott sa for siden:

Er det glutenfrie melblandinger du tenker på?


#3

Yonah sa for siden:

Sikker på at du har lest riktig? Jeg husker ikke merket, men de har de mega her og grensebutikken. Men de inneholder mye karber fordi de er glutenfrie og inneholder glutenfritt mel..
HUsker du merket så kan jeg google?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.