< Tilbake til oversikten

Fantastisk tunfiskpizza (uten mel) med tilbehør!

#1

Bathory sa for siden:

Jeg var lei vanlig pizza så jeg bestemte meg for å prøve noe nytt. Jeg vet ikke hvor mye KBH det er i hele måltidet, men om det er for lite fett, kan en jo alltid spise litt krem til dessert.

1) Lag pizzabunner etter denne oppskriften:

lavkarbo.blogg.no/1200064553_11jan2008.html

Jeg brukte cottagecheese som er det beste, og 1 ts JBK(men den trengs ikke). En røre med 3 egg vil bli ca 4 minipizzaer, disse er perfekt størrelse.
Jeg pleier å doble røren og fryse bunner, da blir denne retten perfekt å lage i farten.

2) Lag saus(lag gjerne litt ekstra og frys) du trenger:

* 1 boks hakket tomater (skal holde til 4 pizzaer)

  • en halv løk(kuttet i biter)
  • hvitløk
  • basilikum
  • oregano
  • salt og pepper.

Bland alt sammen, smak til med krydder. Mos alt med stavmixer.

3) Slik gjør du:
Legg pizzabunnen på ett brett.
Ha på tomatsausen.
Mos tunfisk i olje i mindre biter( ca 1 boks delt på to bunner), ha dette på bunnen, ha rødløk i halvmåner,grønn(eller sort) oliven og masse ost på toppen.

Stek pizzaen på 200 grader i 15-20 minutter.

4) Tilbehør, du trenger:
* Fetaost

  • Ruccola
  • Olje
  • Sitron
  • Dijo Sennep
    Salt og pepper.

Lag dressing av olje,dijon sennep og sitron, krydre med salt og pepper.

Ha litt ruccola på tallerken, ha feta ost på og ha dressing på. Jeg er ikke sikker på hvordan forholdet mellom dijo sennep og oljen skal blandes, men prøv deg frem, den skal være syrlig.

Ferdig, det er kjempe enkelt og går raskt om du lager saus og bunner på forhånd.


#2

Charlott sa for siden:

Hørtes nydelig ut!


#3

Solange sa for siden:

Jeg elsker tunfisk pizza, så den skal jeg rpøve når dietten min tillater det;))


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.