< Tilbake til oversikten

Erstatning av hvetemel i suppe

#1

somaya sa for siden:

Jeg skal lage marrokansk harira (suppe) imorgen. Bruker å lage en stor kasserolle, så ungene og gubben har til kvelds noen dager. Hadde ikke hatt noe imot en skål selv, hadde det gått an å bytte ut melet med jbkm eller lignende? og hvor mye pr skje hvetemel ca?
Vanligvis tilsetter jeg melet utblanda i vann når suppen er ferdig og koker opp etterpå, kan jeg gjør det samme med jbkm?
Er takknemlig for innspill.


#2

trillian78 sa for siden:

Personlig takler jeg ikke konsistensen på jbkm. Får en sånn slimfølelse av den, og de gangene jeg har testa ut jbkm i sauser og supper så har jeg bare måttet kaste middagen :o Men det er jo mange her som synes det funker. Det er jo ikke noen usmak. Jeg ville kanskje testa ut på en mindre porsjon for å se om du synes det er ok før du bruker det i hele suppa.

du jevne suppa da?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.