< Tilbake til oversikten

homsepatruljen

#1

Aline sa for siden:

en kar som får matkurs (lavkarbo) av homsepatruljen på tv3 nå... følg med!!!! :D


#2

Aline sa for siden:

ok.. de viste kun en panering.. med mandler, olje, chili og urter :)


#3

smosje sa for siden:

Jojo, men det hørtes ikke så værst ut bare det! :)

Flott å vite en måte å panere med uten å bruke griljermel (øh... akkurat som om jeg panerer så ofte da, men... :o Kan jo begynne nå! :p )


#4

Nille sa for siden:

Det er masse du kan bruke til panering !

Revet parmesan + pisket egg (først dyppe i egg så i parmesan - evt blandet med urter)
Da må du ha teflonpanne og ikke bruke for sterk varme.

Knust baconsvor + pisket egg (først dyppe i egg så i det knuste baconsvoret)

Alle typer nøtter (men mandler er mildest og mest nøytralt på smak - macadamia nøtter også er godt)

Skal se i den nye kokenoka mi når jeg kommer hjem - der står det mase forslag tror jeg ! :sikle:


#5

Marianne sa for siden:

Har du fått den nye kokeboka nå da? Var det mye spennende???

:klem:


#6

aveline sa for siden:

Takk Nille....
Jeg har faktisk savnet en god stekt seibiff m/løk. Men med knust svor vil det bare bli en smaksforsterker!*


#7

Nille sa for siden:

Det er så masse at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Fikk enda to nye idag !! :p

Skal fortelle mer siden jeg !:)


#8

smosje sa for siden:

Kult, Nille! Takk skal du ha! :stortsmil


#9

elian sa for siden:

Å! Takk for masse panneringstips, Nille!!! Det har jeg aldri tenkt på! Jeg synes nemlig sprøstekt fisk er såååå godt! Men så er det den ferdigebutikkpanneringen da.......... :mad:

Jeg har torsk i fryser's, så i dag skal jeg jammen meg prøve en eller annen god pannering.... Jeg har både parmesan, mandler og bacon svor... Hva passer best til torsk tro??


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.