Jeg elsker Nannahs knekkebrød (har 2 brett i ovnene nå) og har brukt de i kjøttkaker, som griljermel (knust de med stavmixer) og som smørbrød med reker på i selskap. Alle som smaker dem syns de er utrolig gode..så takk Nannah..men nå lurer jeg på om oppskriften kan brukes om bunn i ostekake? Med smeltet smør i stedet for vann?
Å tusen takk, hvordan er mandler i forhold til knekkebrødene da tro? Hvor mye mandler bruker du? Bytter du bare ut mengden kjeks med mandler? Har du link til oppskrift? (sorry spørsmåla LOL ;)
Denne er farlig god! Klarer ikke å la være å spise.....bare et lite stykke til....og slikt fortsetter det.....farlig god ja.....Resten av minn er nå i fryseboksen forbeholdt spesielle anledninger.
Forresten -jeg lager kaken med 1/2 plate sukkerfri mørk sjokolade i bunnen - da blir den enda bedre....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.