< Tilbake til oversikten

Blåskjell og krabbe

#1

StegforSteg sa for siden:

Jeg hadde veldig lyst til å servere dette i kveld, men vanligvis har jeg pasta til blåskjellene mine - og loff til krabben.

Er det noen som har tips til erstatning der? Spesielt tilbehør til blåskjellene....(krabbeklørne kan jeg dyppe i majones og spise naturell :D )


#2

Jabba sa for siden:

Hva med Ooopsier?


#3

Charlott sa for siden:

Eller pasta av squash?


#4

StegforSteg sa for siden:

Pasta av squash var en god ide :) Men hvordan skal det tilberedes da? Lik pastaen?

Oopsier har jeg ikke prøvd enda faktisk...


#5

Gracella sa for siden:

Lag en blåskjellsalat :).

Når jeg har reker nå, så spiser jeg de på salatblad, oopsie-rull eller lavkarbobrød.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.