< Tilbake til oversikten

Fløte/smør

#1

Maggen sa for siden:

Satt og lurte litt på forskjellen her..
Noen sier at fløte kan være en "partystopper".
Men hva med smør? Trodde man kunne bruke masse smør i matlagingen?
Fløte er jo egentlig smør. Hvis man pisker det lenge nok så blir det jo først til krem og så til smør.
Hva tror dere? :confused:


#2

Kitt sa for siden:

Det er jo stor forskjell på fløte og smør egentlig!
Bare se på næringsinnholdet!

Fløte inneholder dobbelt så mye proteiner og under halvparten så mye fett!
Og nesten 3 ganger så mye karbohydrater!

Smør er fløte uten melk! Bare fettstoffene fra fløten blir til smør!Melkesukkeret er borte!


#3

Maggen sa for siden:

Okå da skjønner jeg:)
Den oppskriften jeg fant var det ikke forklart så nøye;)
Det sto bare:
Alt. 1 – Smør
1 liter kremfløte
3 teskjeer salt (1-2 teskje dersom det er til matlaging)

Takk for raskt svar:) Da blir det mer smør og mindre fløte fremover:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.