< Tilbake til oversikten

Starter på vedvarende i dag, og syns dette er tungt..

#1

Arwen35 sa for siden:

Er nå ferdig med induksjonen, og skal over på vedvarende, har gått ned 4 kg og er veldig fornøyd med det.
Har spist 3 måltider om dagen, men sliter med og komme opp i nok kh,
Og nå skal jeg øke med enda 5 kh :eek:
Jeg er ganske så kresen i matveien, og må innrømme at tanken på mer koteletter, blomkål, brokkoli og omelett gjør meg kvalm.. har prøvd og variere litt, men med dårlig fantasi er det ikke så lett...
Menyen min har sett slik ut:

Frokost: omelett av 2 egg, med litt bacon, løk, paprika og 2 osteskiver.

Middag: kotelett med 150 g squash, 100 g blomkål og 150 g brokkoli stekt i masse meierismør. og halv boks kryddersmør ca 1,5 g kh
Noen ganger har jeg bytta ut koteletten med kylling eller biff..

Kvelds: enten omelett som om morgenen eller 100 g salat, 100 g agurk, ca 30 g sukkererter og 50 g rød paprika.

Jeg er ikke sulten mellom disse måltidene, og orker bare ikke tilføre enda mer, for etter alt dette så er jeg god og mett...Mye ( eller mesteparten) av det på tillatte lista liker jeg ikke ( ja har prøvd ) og aner ikke hvordan jeg skal holde ut dette... Gleder meg til jeg kan innføre mer fløte for da kan jeg få litt sauser til maten. sutrer og klager her jeg, men er litt fortvila bare. For jeg vil jo veldig gjerne klare dette!


#2

Kitt sa for siden:

Har du tittet på oppskriftsdelen av forumet her?
Er jo så utrolig mye man kan variere med! Ta deg litt tid til å gå igjennom en del oppskrifter og tenkt på hvordan du kan endre dem til sånn du liker i stede for å avskrive dem fordi det er noe i dem du ikke liker!

Du kan jo begynne med å se på Gerds ketolyseoppskrifter feks!

Og noen til!

Lykke til videre!


#3

Arwen35 sa for siden:

Var jo mange deilige oppskrifter der :) Sausene må jeg nok hoppe over foreløbig, men skal prøve noen av kjøttrettene derfra... Takk for tipset:)


#4

Kitt sa for siden:

Bare hyggelig!:)
Er jeg ekstra matlei og fantasien har gjemt seg godt, har disse sidene vært redningen mang en gang!:sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.