< Tilbake til oversikten

Svinekoteletter med sopp- og fløtesaus

#1

Coockie sa for siden:

4 porsjoner

Ingredienser:

4 svinekoteletter
200 g sjampinjong
100 g purre
3 dl fløte
100 g smør
40 g soltørkede tomater
3-3 dråper trøffelolje
Salt og pepper
timian

Fremgangsmåte:

1. Krydre eller marinere kotelettene med ønsket krydder.
Dette kan du gjerne gjøre dagen i forveien

2. Del sopp i fine skiver og kutt opp purren.
Stek sopp og purre i to omganger i til sammen 50 g smør til det har blitt mørt.
Ha i fløten, hakkede soltørkede tomater, trøffelolje og krydder etter smak.

3. Stek kotelettene til de er saftige og gode. 2-3 min på hver side.
Når de er ferdige legges de til side på et lunt sted og fettet fra pannen helles i fløtesausen.
La kotelettene hvile mens sausen reduseres.

4. Servér kotelettene med sausen over og eventuelt noen grønsaker hvis du ønsker.

Antall karbo pr porsjon: 10,5
Antall karbo pr porsjon uten soltørkede tomater: 5


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.