< Tilbake til oversikten

Kan man bruke buljong?

#1

mokki sa for siden:

Overskriften sier jo sitt... Kan man bruke kjøttbuljong som smaksforsterker i f.eks suppene på eurodiet? Og også som varm drikke på tur f.eks.?


#2

arkine sa for siden:

jeg bruker det om jeg lager egen grønnsakssuppe ,en terning, og da har jeg suppe i to dager
men om du kan bruke mye av det er jeg ikke sikker på
er jo mye salt


#3

Solange sa for siden:

Jeg bruker også terning til å lage egne supper fra bunnen av, har ikke prøvd det i ED-supper (kanskje fordi jeg ikke spiser dem). Du må se hvor mye karbs det er i buljongterningen, Varierer vel mellom ca. 1,5 til 2,5 pr terning tror jeg. Det går antageligvis bra, avhengig av hvilke produkter du spiser resten av dagen.


#4

mokki sa for siden:

leste at en buljongterning blandet ut i vann gav under 0,2g karber. Så da regner jeg med det skulle gå greit.


#5

Solange sa for siden:

Apropos salt, så er ikke ED-produktene saltet, så da burde det også gå bra iht. saltmengden.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.