< Tilbake til oversikten

God kake, uten melk, sukker, gluten, egg og hvetestivelse

#1

Pinnekjøtt sa for siden:

Denne kaken inneholder en god del karbohydrater i og med at den inneholder rismel. Jeg takler ikke mengden karbohydrater i kaken, men andre med lavt blodsukker og candida takler den fint.
innhold:
3 dl fullkornrismel
2 dl vann¨
2 dl sukrin
2 plater palmil sjokolade uten sukker og melk
2-3 dl med silte linfrø. Du skal bruke den klissete vesken som kommer av linfrøene, men ikke linfrøet
Erstatning for egg (tilsvarende 3 egg) Hvis du ikke tåler denne, så bruk litt mer av linfrø.
100 gram flytende cocosa.
2 ss med bakekakao

Først blander du sukring, erstatning og bakekakao. Så tilsetter du rismelet og cocosa. Så smelter du sjokoladen og heller den oppi. Tilslutt tar du i linfrø sæd. Kaken skal være klissete og litt renende:)

Du begynner


#2

pilabeal sa for siden:

Skal linfrøene ligge noen timer i vann eller? Hvordan får man klissete linfrø?


#3

pilabeal sa for siden:

Heisann
Skal denne i ovnen eller?
På hvor mange grader og hvor lenge skal den stå evt?
Og hvor lenge skal disse linfrøene ligge i vann og hvor mye vann?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.