Så... har dere noe forslag til hva jeg kan bytte ut sjokoladekjeks og kaffelikør med? Og går det an å bruke sukrin i stedet for sukker, tro? Aldri prøvd å bake med det før. Tenker som så at jeg nok skal klare meg fint uten kjeksbunnen, men hvis noen har noen gode forslag....
Jeg ville byttet ut sukker med 1 dl Splenda. Jeg syns de fleste andre søtningsmidler smaker bittert, men det er jo en smaksak. Knuste suketter er jo et hett tips, det har jeg aldri prøvd.
Istedenfor kaffelikør går det helt sikkert an å bruke vanlig kaffe. Kanskje litt sterkere..?
Til bunnen ville jeg brukt en blanding av finmalte nøtter og sjokolade som jeg bruker i denne, men isteden bruke samme mål som det står i oppskriften du fant. Med 225 gram kjeks i originaloppskriften, ville jeg prøvd meg på 150 gr mandler/hasselnøtter og 75 gr. mørk sjokolade (86%)
Ja, dette blir nok kaka jeg også skal snekre sammen på søndag;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.