Tojne sa for siden:
Det lurer jeg veldig på, har nemlig ikke lyst til å komme ut av ketosen. Noen tips??
Tojne sa for siden:
Det lurer jeg veldig på, har nemlig ikke lyst til å komme ut av ketosen. Noen tips??
StegforSteg sa for siden:
Det er vel individuelt fra person til person - så du må nok bare teste ut på din egen kropp ;)
frkprym sa for siden:
Grensen på 20 karber som Atkins har satt og 15 som Torkil har satt, er satt dit fordi de absolutt aller fleste er i ketose om man spiser under denne grensen av karber om dagen. Men man kan godt være i ketose med inntak høyere enn dette. Måten å teste dette ut på er å gradvis (uke for uke) øke inntakte, feks med 5 om dagen, og se hvordan det går.
(Hvor vanlig det er å kunne ligge mye høyere og fortsatt være i ketose er jeg usikker på.)
Må legge til at det går å være i ketose, og ikke gå ned i vekt. Dersom du vil være i ketose for å gå ned i vekt burde du heller fokusere på vektendringen. Om du ønsker å spise mer karber og fortsatt gå ned, gjør samme prossessen, men følg med på vekten.
Din tåleevne for karber kan endre seg over tid.
vips sa for siden:
hvordan vet man om man er i ketose?
andreasoe sa for siden:
test deg med ketolysestix på kvelden. Kommer vanligvis etter 1-2 dager når du holder deg under 15g karbo om dagen.
kjøp stix på [url]www.ketolyse.no[/url]
Tojne sa for siden:
Ok.
Jeg går nemlig på easylife der drikker vi jo tre shaker per dag de tilsammen inneholder 59g karber. Og er i ketose. Jeg har gått ned 5 kilo alt og trener masse, så derfor jeg vil fortsette.
Yonah sa for siden:
Man kommer i ketose ved å spise for lite( lavkalori) også, hilsen hun som fikk utslag på ketoner et helt svangerskap ved å spise sjokolade og chips..
MoccaMaster sa for siden:
Jeg har testet litt med meg selv.. Jeg falller ut av ketose på ca 60 om karbene kommer fra sunne ting.. Men har jeg jukset med sjokolade eller noe sånt, faller jeg ut på 30.
Kroppen min trives uansett best og går raskest ned i vekt om jeg ligger mellom 15 til 25 karber. Men det er jo veldig individuelt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.