< Tilbake til oversikten

Parmesan/bacon-burger - (Bilder)

#1

Shrinking Line sa for siden:

Denne kom i stand av at jeg prøver å tømme kjøleskapet fordi jeg skal til USA/Canada i 2 uker om et par dager.

Men skal love deg at den var saftig og god.

Oppskrift
700g Kjøttdeig
72g parmesan (det var det jeg hadde igjen)
6 skiver med bacon (hadde igjen)

Krydder - Jeg bare hiver oppi jeg, så kan dessverre ikke si hvor mye av hver
Sterk paprika - en del
Hvitløk
Løk - en del
Pepper - en del
Cummin
Koriander

Jeg bare blandet alt sammen i en bolle. Bacon ble først stekt og så knust oppi blandingen. Jeg lagde ganske 6 stor og tykke hamburgere og stekte dem i masse smør. Først på sterk varme og så lot jeg dem stå og putre på svak varme. Utrolig gode. En holder i massevis.

[CENTER][/CENTER]

I dag hadde jeg bare en burger, men syntes det er veldig godt å servere på en tykk skive tomat med litt majones på. Snadder.
[CENTER]
Ikke rå i midten, bare en bacon bit[/CENTER]
Jeg har regnet på det, og i mine er det ca 0.5 karbs per hamburger


#2

Kitt sa for siden:

:sikle::sikle::sikle:

løper i fryseren og tar ut kjøttdeig


#3

Dietta sa for siden:

:hungry:


#4

crystall sa for siden:

åh, å jeg som elsker burgere! Denne varianten skal garantert prøves:D



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.