< Tilbake til oversikten

Fylt sopp

#1

nomma sa for siden:

Sitter å nyter dagens middag ;)

la store sjampinjonger uten stilk i ei ildfastform med en smørklatt under hver.

stekte halvpakke kyllingkjøttdeig sammen med hakket soppstilker, rødløk, noen cherry tomater og en halv hvitløk. Lot det surre en stund og tilsatte 2-3 ss CF. smakte til med blandingskrydder. fylte soppene med kjøttsausen og la ei feit skive Grèdd ost oppå. stekte i 25 min på 225 grader..

mmm det ble godt det ;)


#2

nomma sa for siden:

En kan sikkert fylle både paprika, tomat, løk og squash...


#3

moochie sa for siden:

Fylt paprika er min favoritt, men både fylt sopp og tomat er også digg :D
Takk for tips ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.