Med 69.6 karber pr 100 hadde ikke jeg vurdert et øyeblikk å spise slik...
Har ikke spes til overs for slike barer, men Atkins barene må vel være et bedre alternativ?
Hvor høyt har du tenkt å ligge på karber?
Du kan jo stikke innom en ferskvaredisk og kjøpe kylling eller annen fedigstekt mat.
Ferdig skivet ost og en pakke skinke, babybel ost, annet kjøttpålegg, baconsvor.......
Selv en pølse uten lompe/brød eller en hamburger uten brød er bedre enn disse barene etc.
Mye å velge mellom, men må bare lære seg å tenk litt utenom det vanlige baguette- greiene!;)
Eller du kan jo kjøpe en baguette og bare spise "innmaten"!
Fedonbarer finnes fortsatt på markedet i 3-4 forskjellige smaker. men de blir aldri et fullverdig alternativ til et sunt måltid. Jeg tror den beste investeringa er en større veske ;)
Linken til lchf er ofte veldig treg! Prøv igjen, for det er en flott side!:D
Om du ikke tåler svinekjøtt, så får du spise annet kjøtt, da! Kylling feks, eller okse eller sau eller fisk eller........
Jeg mente jo at du skulle spise hele pakke med ost, da;), ikke bare en skive. Finnes jo mye kjøttpålegg som ikke er svin, feks kylling, kalkun, fårepølse, roastbeef .....
Lavkarbo/ketolyse er egentlig ikke så vanskelig!
Man må snu litt på gamle tanker og legge ned litt jobb i begynnelsen, men etter hvert går det heeeeelt av seg selv!:heia:
Jeg drar alltid rundt på en pose med hasselnøtter. Billig, tar liten plass, metter godt og er såpass tørre at du må skylle ned med masse vann - noe som er bra på lavkarbo.
Relativt lavt på karbo også......Ikke grapser de til i veska heller og er lette å spise!
Genialt!
Dog - for mye nøtter kan være en partystopper for noen - men som nødmat funker det alldeles supert!!!
nå har jeg sett mer og en bar er på 29g så det blir mye men ikke så mye, for å klare dette må jeg ha noe lett tilgjennelig og en pakke ost kommer jeg til å spy av, men jeg tror jeg må følge Fedon for jeg klarer ikke så mye fett- er rett og slett helt dårlig av en dag på det. hoven i mange ledd osv
Det vil mest sannsynlig gå seg til når kroppen får tid til å venne seg å brukke fett som brensel og ikke karbohydrater :) Stor omveltning for kroppen!
Men om Fedon føles mer riktig for deg går du selvsagt for Fedon :D
Lykke til!
Du kjøper en pakke skinke, en pakke skivet ost og en tube ekte majones.
Så tar du en skive skinke, legger den på en skive ost, har på litt majones, ruller sammen og spiser. Tygg maten skikkelig. Drikk vann.
Så lager du deg en til rull, spiser den sakte....helt til du begynner å føle deg mett. Spe gjerne på med et par mandler eller nøtter.
Ta det fra oss erfarne, man må se mulighetene og ikke problemene ellers gir man opp. Og man må tørre å utfordre det man tror man vet, og tenke litt nytt :ja:
Men altså, en lavkarbomatpakke trenger ikke å ta stor plass...
Nå vet ikke jeg hva du lider av, men jeg har ME og er eloverfølsom og på dårlige dager er det ikke mye jeg orker å bære,men en liten boks med tettpakka næring( kjøtt og fett og kanskje litt grønt) tar ikke mye plass.. Men om veska er sprengt fra før, så er dte kanskje et problem ja.
Det deilige mad lavkarbo er små matpakker synes jeg, siden man spiser seg mett på mat kroppen nyttiggjør seg godt av og ikke en masse ekstra som bare kommer ut igjen i form av masse avføring;)
Vann kjøper jeg om jeg er på tur.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.