< Tilbake til oversikten

Cocosa - takk for tipset!

#1

Ulex sa for siden:

Skulle bare si at jeg kjøpte Cocosa (den til steking/baking) før jul etter å ha lest om det her. Tusen takk for tipset - den har blitt en absolutt favoritt i matlagingen hos oss! Vi bruker Cocosa og/eller smør til alt som skal varmes og extra virgin olivenolje eller kaldpresset rapsolje til dressinger og lignende.

Lurer litt på om jeg skal kjøpe den andre Cocosa-utgaven også, når min juleslunkne lønnskonto etterhvert får påfyll. Hvordan bruker dere Cocosa Extra Virgin? Bare som kosttilskudd, eller fungerer den i matlaging også? Har noen av dere som bruker den som kosttilskudd, opplevd effekt av det?

Nysgjerrig
Ulex


#2

mofe sa for siden:

Jeg bruker den kun som kosttilskudd, da den smaker kokos.. Men hvis du ELSKER kokos-smak.. så... :) Men tror kanskje at den ikke egner seg godt til steking.. sikkert noen andre som vet.


#3

Ulex sa for siden:

Nei, jeg regner med at sånne ekstra-jomfruelige ikke skal varmes for mye. Synes kokos er godt, men det å spise ei teskje rent fett sliter jeg muligens litt med. Skjønt tranen glir jo ned, så kanskje kokosfett også går bra? :o

Ulex


#4

friflex sa for siden:

Den skal ikke brukes til steking nei, tåler ikke varmen så godt som den andre ettersom jeg har forstått, i tillegg til at den har mye kokossmak som sikkert ikke passer så bra i alle retter:p Dyrere er den og!

Den kan brukes bare som rent kosttilskudd som flere her inne gjør, tror også en del bruker den i Smoothies!


#5

luringen sa for siden:

hvor kjøper dere cocosa da??


#6

Anne sa for siden:

På helsekostbutikker..:)

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.