< Tilbake til oversikten

Biff Stroganoff

#1

Trolljenta sa for siden:

Har ikke laget denne selv enda, men fått den servert mange ganger hos min stemor. Server med salat eller blomkålris f.eks :)

Gulrøttene kan sikkert byttes ut med noe annet for dem som vil..

1 kg biff (flat- eller rundbiff)
1 barneskje paprikapulver
1 ts pepper
1 ts salt
1 stor champignon
3 dl fløte
½ kopp taffelost med tomat
1 stor løk
2 ss olje/smør
Vann
3 gulrøtter strimlet
1ss tomarpurre

Bland strimlet biff, pepper,salt og paprikapulver og la det stå minst 2 timer
Varm olje/smør og stek biffstrimlene og løken. Ha i vann og kok i minst 1 time til biffen er mør.
Ta i champinjong, gulrot og fløte. La det koke i ca. 10 min. Tilsett osten og la det trekke en liten stund ( noen minutter)

Jeg pleier ikke å måle salt, pepper og paprikapulver. Drysser bare på litt biff om gangen og gnir inn i kjøttet.
Når det skal koke må vannet dekke kjøttet så vidt.


#2

Jabba sa for siden:

Hvor mye er 1/2 kopp taffelost i gram? Sånn ca?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.