
LenaBeatrice sa for siden:
Okei…dette er helt klart den beste sausen jeg har laget så lenge jeg har spist lavkarbo, uten tvil!
Ikke bare er den god, den får en skikkelig sauskonsistens uten at man må bruke alle mulige spesielle meltyper eller eggeplommer.
Enkel å lage er den også.
Idèen til sausen fikk jeg i bloggen til Monique, men jeg forandret den noe da jeg ikke ville bruke alle ingrediensene hun brukte.
- Like deler rømme og fløte (Jeg bruke 2 dl av hver denne gagen)
- 1 god ss tomatpurè
- Paprikapulver etter smak
- Hvit pepper etter smak
- Salt etter smak
- Saft av presset sitron etter smak
Bland først rømme og fløte. Smak til med det andre og kok opp.
La det småkoke i ca 5 min, kanskje litt til.
Før sausen kokes opp er den veldig tykk, men den blir tynn ved oppvarming, nesten for tynn.
Men får den stå en bitteliten stund før servering blir den akkurat passe tykk synes jeg.
Vel bekomme!