< Tilbake til oversikten

Spør pent om hjelp..(Ketolyse)

#1

kei29 sa for siden:

Jeg leser og leser og har rotet rundt i håp om å finne de spørsmål jeg har i en annen tråd men ikke lykkes!
Mine spørsmål er : Er det kun grønnsakene som skal veies?
Er oppskirftene i boken ment å brukes fra dag 1?
Er det noe man som nybegynner bør ta stilling til som ikke
nevt i boka?

På forhånd takk for svar!


#2

frifuggel sa for siden:

Også meieriprodukter etc må veies/måles. Alt som inneholder karber, igrunnen.. Mange oster, kjøtt og fisk (rene produkter) inneholder ikke karbohydrater, så der er det fritt frem. Lite som ikke er nevnt i boka, når det gjelder "hva som er vanlig". Resten er det godt mulig du kan få svar på her inne, eller på ketolyse.no :D

Edit; Ja, de oppskriftene i boka kan du bruke fra dag en.
Det er ikke veldig lenge at det er nødvendig å veie/måle, for mange holder det med et par uker. Da sitter det "i fingrene", og man kan lage mat uten å ha vekt og decilitermål etc, i nærheten :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.