< Tilbake til oversikten

Kviteseidsmør, meierismør og ghee

#1

scartz sa for siden:

Ei venninne har nettopp blitt fortalt hun har melkeallergi (kasein-intoleranse, tror jeg? Det er ikke melkesukkeret ivertfall :)), så jeg googlet litt informasjon om diverse smør.

Er noen av de 3 nevnte sunnere enn den andre? Smaker Kviteseidsmør mer smør? :p (for da vil jeg ha!!) Er det noen som bruker Ghee framfor smør, selv om de ikke har allergi?


#2

Kanutten sa for siden:

Kviteidssmør er nyyydelig og smaker absolutt MER smør!


#3

scartz sa for siden:

Ooooh, da gleder jeg meg til neste handletur!! :spent:


#4

Carisma sa for siden:

Jeg syns kviteseidsmøret smakte sau :o Men sjekk ut Brimi smør! :sikle:


#5

scartz sa for siden:

Ok, takk for tips! :)
Kan forresten Cocosa brukes for personer med melkeallergi? Føler det sier seg selv, men tenkte å spørre for å være helt sikker :p


#6

aslaug sa for siden:

Ja det er bare så godt, bruker å høvle meg ei skive hver dag!:D:D


#7

lifejack sa for siden:

Ja, det kan det:) Jeg er dessverre en av de uheldige som ikke kan nyte melkeprodukter (pga proteinintoleranse), så er ganske avhengig av bl.a. Cocosa;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.