Hva bruker dere for å få en litt tykk saus?
Jeg skal ha en gratinert svinefilet i helgen og her
er det fløte/normannaost saus... men i oppskriften står det at jeg skal ha 1/2 sps hvetemel.... Og det er jo ikke "lov".. hva kan jeg bruke istedenfor?
:rodme: Jeg er ganske fersk på dette området... og følger for tiden Thor Fosseids ketolyse kur... Og der er jo ALT av hvetemel bannlyst...
Skal iflg. den kuren ha i meg 25 gr karbo pr dag... Og det er kanskje ikke
så mye karb i 1/2 ss? :rodme:
Jeg startet forrige mandag... Og vi (mannen og jeg) skal vel over på en type lavkarbo-diett... Vi måtte bare ha en "kick" for å starte - og se hva dette er... Så nå går vi på den som heter Start Ekstrem.. Og jeg ser jo at mye av maten kan vi lage selv. Men jeg må lære litt mens veien blir til. Vi er i ketose nå - og jeg er litt redd for å "dette" ut av denne ketosen...Så da blir det kanskej litt mange "dumme" spørsmål :rodme:
Da er det spis deg slank med Foseid du går på :ja:
Følg reglene du har fått der.
Alltid litt vanskelig med kostomlegging i starten. Men følger man opplegget slavisk, så blir det bare bedre :D
Prøv deg fram med 1 ts, bland gjerne med litt kald væske, veit ikkje om den klumper seg dersom du tar den direkte i varm væske. Får kjøpt den på helsekost. Lite glass.
Johanneskjernebrødmel fra helsekost eller nestargel fra apoteket. Begge er samme ting. Bruker det både som jevner og fortykning i supper. Kan også benyttes for å lage rømme eller fløte-grøt.
Odde
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.