Jeg er gravid, og jeg spiser tilnærmet Fedonsk. En typisk dag for meg er:
Frokost: 2 små skiver (ca 70 gram) dansk rugbrød med proteinrikt pålegg i form av ost, makrell, kokt egg osv. + et lite glass biola naturell
Mellom: 1 pære, en neve nøtter, cherrytomater og sukkererter
Lunsj: En stor salat (bruker mye bønner og linser i salaten) med et stykke kjøtt, fisk, egg eller falafler. Rømmedressing
Mellom: 1 yoghurt med noen ss Fedon Müsli, cherrytomater og sukkererter
Middag: Kjøtt eller fisk med grønnsaker, evt en liten posrjon fullkornspasta/ris + litt saus
Kvelds: 1 avokado eller et par knekkebrød
Kalorimessig (greit å ha som pekepinn når man går gravid og sultsignalene kan være litt i ugjenge) ligger jeg på ca 2500 kcal per dag, og jeg har hittil ikke gått opp i vekt (er 18 uker på vei).
Ketogent kosthold skal man unngå når man er gravid.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.