< Tilbake til oversikten

Lavkarbo og svangerskap?

#1

Millsi sa for siden:

Ei venninde av meg er gravid og ønsker å starte på lavkarbo. Jeg kan kun ketose,men det er vel ikke så gunstig i svangerskapet?

Hva skal hun velge? Vanligf Lindberg? Hun har en del kg for mye og ønsker å gå ned litt. Hun går turer daglig.


#2

Gerd sa for siden:

Lindberg er fint :)


#3

Cyan sa for siden:

Jeg er gravid, og jeg spiser tilnærmet Fedonsk. En typisk dag for meg er:

Frokost: 2 små skiver (ca 70 gram) dansk rugbrød med proteinrikt pålegg i form av ost, makrell, kokt egg osv. + et lite glass biola naturell
Mellom: 1 pære, en neve nøtter, cherrytomater og sukkererter
Lunsj: En stor salat (bruker mye bønner og linser i salaten) med et stykke kjøtt, fisk, egg eller falafler. Rømmedressing
Mellom: 1 yoghurt med noen ss Fedon Müsli, cherrytomater og sukkererter
Middag: Kjøtt eller fisk med grønnsaker, evt en liten posrjon fullkornspasta/ris + litt saus
Kvelds: 1 avokado eller et par knekkebrød

Kalorimessig (greit å ha som pekepinn når man går gravid og sultsignalene kan være litt i ugjenge) ligger jeg på ca 2500 kcal per dag, og jeg har hittil ikke gått opp i vekt (er 18 uker på vei).

Ketogent kosthold skal man unngå når man er gravid.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.