2-3 paprika (farge etter ønske, antall etter størrelse) 1pk romtemperert chèvre 1pk romtemperert kremost naturell(tine) 1 eggeplomme ½ ts grovmalt pepper 2 ss. tørket persille
Kan gjerne bruke litt sprøstekt bacon og tørka timian til garnityr.
Fremgangsmåte:
Del paprikaene i 2 på langs og ta ut frø og det hvite (Sjampinjongen skyller du godt og tar bort stilken) Bland sammen småbiter av chevre, philadelfiaost og eggeplomme med stavmixeren Krydre med grovmalt pepper og persille Fyll ostekremen i paprikaene/sjampinjongene Gratiner i ovnen på 225 grader ca 10-15 minutter, til osten får litt farge.
Godt ved siden av både kylling og kjøtt. Kald er den rett og slett god som smøreost :D
Ble litt latmannsversjon på meg, hehe. Hadde ikke chevre, så jeg brukte bare vanlig hvitost. Gadd ikke å raspe den, så jeg tok en skive i bunnen og noen skiver på toppen. Hadde ikke kremost naturell, men hadde Tine sin med krydder. Så det klasket jeg bare oppå osten. Hadde lyst til å prøve litt kjøtt i, så jeg tok i litt kyllingskinke. Har smakt en av paprikabegrene, men den digre champignonen står fortsatt i. Og så glemte jeg egg i... Er det meningen at fyllet skal klistre seg til paprikaen? For det gjorde det IKKE hos meg... Men så var jo min litt jalla... Men godt smakte det! :ja:
Men når man gratinerer champignon, hvor lenge må den egentlig stå i ovnen? For min var langt fra ferdig da paprikabegrene var ferdige.
Jeg så det at du moste alt sammen, men så kom jeg på kjøkkenet og så ble det hoppet over - som også gjorde at jeg glemte egg. Men får prøve det en dag jeg er mer giddafull (hvorfor er ikke det ett ord, forresten?). Det jeg lagde var godt, synes jeg, og jeg tror at din versjon er enda bedre.
En skive rødbete med chevre på, grillet og dandert med en liten anelse sirup/honning på er nyyyydelig! :sikle: Må da finnes noe som er klissete søtt OG lavkarbo??? GERD????!!!! :p
Søtt, klissete og lavkarbo??? Hmmmm..... da må jeg gruble litt
;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.