< Tilbake til oversikten

Chevrefyllt paprika (og sjampinjong)

#1

Gerd sa for siden:

Chevrefyllt paprika (og sjampinjong)

Ingredienser

2-3 paprika (farge etter ønske, antall etter størrelse)
1pk romtemperert chèvre
1pk romtemperert kremost naturell(tine)
1 eggeplomme
½ ts grovmalt pepper
2 ss. tørket persille

Kan gjerne bruke litt sprøstekt bacon og tørka timian til garnityr.

Fremgangsmåte:

Del paprikaene i 2 på langs og ta ut frø og det hvite
(Sjampinjongen skyller du godt og tar bort stilken)
Bland sammen småbiter av chevre, philadelfiaost og eggeplomme med stavmixeren
Krydre med grovmalt pepper og persille
Fyll ostekremen i paprikaene/sjampinjongene
Gratiner i ovnen på 225 grader ca 10-15 minutter, til osten får litt farge.

Godt ved siden av både kylling og kjøtt. Kald er den rett og slett god som smøreost :D

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1901&amp;albumid=327&amp;dl=1263997205&amp;thumb=1[/img]


#2

A-p-o-c sa for siden:

Oi, dette hørtes godt ut! Skal definitivt prøve paprikavarianten! :sikle:

Takk for oppskriften! :)


#3

Supera sa for siden:

Jeg har faktisk en diger champignon som jeg hadde tenkt å putte noe oppi og gratinere i dag. Da blir det denne her! :snill:


#4

Gerd sa for siden:

Veldig god altså. Aller best god og varm :D


#5

nellie sa for siden:

mmmmm. namnam!


#6

Supera sa for siden:

Ble litt latmannsversjon på meg, hehe. Hadde ikke chevre, så jeg brukte bare vanlig hvitost. Gadd ikke å raspe den, så jeg tok en skive i bunnen og noen skiver på toppen. Hadde ikke kremost naturell, men hadde Tine sin med krydder. Så det klasket jeg bare oppå osten. Hadde lyst til å prøve litt kjøtt i, så jeg tok i litt kyllingskinke. Har smakt en av paprikabegrene, men den digre champignonen står fortsatt i. Og så glemte jeg egg i... Er det meningen at fyllet skal klistre seg til paprikaen? For det gjorde det IKKE hos meg... Men så var jo min litt jalla... Men godt smakte det! :ja:

Men når man gratinerer champignon, hvor lenge må den egentlig stå i ovnen? For min var langt fra ferdig da paprikabegrene var ferdige.


#7

Gerd sa for siden:

:lol:

Bra det smakte godt, i vertfall :D

Tja, så lenge den er varm så ligger den godt i paprikaen. Men den jeg lager er en ostekrem, hvor alle ingredienser blandes før jeg fyller paprikaen.

Jeg tror ikke det du lagde og det jeg lagde egentlig kan sammenlignes. :)

Jeg hadde små sjampinjonger, og saften fra ostekremen trekker seg inn i sjampinjongen :)


#8

Supera sa for siden:

Jeg så det at du moste alt sammen, men så kom jeg på kjøkkenet og så ble det hoppet over - som også gjorde at jeg glemte egg. Men får prøve det en dag jeg er mer giddafull (hvorfor er ikke det ett ord, forresten?). Det jeg lagde var godt, synes jeg, og jeg tror at din versjon er enda bedre.


#9

Kanutten sa for siden:

En skive rødbete med chevre på, grillet og dandert med en liten anelse sirup/honning på er nyyyydelig! :sikle: Må da finnes noe som er klissete søtt OG lavkarbo??? GERD????!!!! :p


#10

Kanutten sa for siden:

Gerd?? Sjekke denne og send smaken tilbake hit???


#11

Gerd sa for siden:

Søtt, klissete og lavkarbo??? Hmmmm..... da må jeg gruble litt
;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.