< Tilbake til oversikten

Skalldyr-”tzatziki”

#1

Gerd sa for siden:

Skalldyr-”tzatziki”

1 boks creme fraiche eller rømme
200 gram rensede reker
1/2 grovrevet agurk
2 presset hvitløks-fedd
2 ss dill
salt og pepper

Riv agurken grovt på et rivjern ( noen tar bort frøa i midten først, det gjør ikke jeg). Press ut overflødig vann(gjerne i en sil/dørslag, eller rett og slett tøm det i et kjøkkenhåndkle og vri godt) og legg agurken i en skål.
Bland i cf/rømme, reker, hvitløk og dill. Smak til med salt og pepper
Nydelig til ovnsbakt laks.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1898&amp;albumid=327&amp;dl=1263911234&amp;thumb=1[/img]


#2

Cornelia sa for siden:

Dette hørtes og så utrolig godt ut Gerd!!
Må bare prøves :-)

Takk for oppskriften!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.