[/CENTER]
[LEFT]Den blandingen skal blandes med 180g quark eller topfen som det heter i Østerrike og 2 egg. Det er det samme som Kesam i Norge. Men her får man det i 20% fett eller 40% fett. På pakken står det 20%, men jeg valgte 40%, da den hadde litt mindre karbs, men ikke mye.
Eggehviten skal skilles og piskes. Skulle vist ha litt salt i, men glemte det. Plommen blandes med Topfen, og det samme gjør posen. Det ble ganske så tørt og seigt. Blandet så inn hviten, og det ble bløtere, men like seigt. Var skeptisk.
[/LEFT]
[CENTER]
All deigen fikk plass i 6 former
[/CENTER]
[LEFT]Inn i ovnen på 180 grader i 30min. Det luktet utrolig godt, og etter 30min tok jeg dem ut, vippet dem ut av formen og satte dem til kjøling.
[/LEFT]
[CENTER]
Nam
[/CENTER]
[LEFT]Men jeg klarte jo ikke å holde fingrene unna nystekte muffins, så jeg måtte smake. Og det var himmelsk. Sprø på utsiden, myk og god inni.
[/LEFT]
[CENTER]
[/CENTER]
[LEFT]I følge pakken så står det at det er 3.53g karbs pr 100g ferdig muffins om man bruker Quark 20%. Nå brukte jeg 40% som hadde litt mindre, men bruker de tallene jeg har. Jeg veide alle sammen og de lå alle mellom 50-60g pr, så vi sier 60.
[/LEFT]
Kjapp utregning viser at det er 2.11 karbs pr muffins, så hvis jeg sier 2 karbs pr muffins så er det helt klart til å leve med. De har forskjellige smaker. Jeg har og en sjokolade-espresso i huset, gleder meg til å prøve.
Det vet jeg faktisk ikke. Jeg får tak i det i en spesial butikk her i Wien.
Men tror du kan skrive en mail til dem på engelsk og høre. Fant ikke noen priser på nett til Norge.
De så fantastisk gode ut :) :) Man kan jo drømme om at de komer til Norge snart
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.