
Marianne sa for siden:
1 dl fruktose
3 egg
1 1/2 dl kaldpresset rapsolje
1 1/2 dl sammalt spelt, fin
1 dl soyamel
1 1/2 dl malte mandler
2 ts bakepulver
Saften av 1 appelsin eller 1/2-1 dl fløte/rømme/melk/vann
Stekes ved 200 grader i ca. 12 min. i muffinsbrett på nederste rille.
Stivpisk eggedosis av egg og fruktose. Bland forsiktig inn de øvrige ingrediensene. Smør muffinsformene godt og fyll dem 3/4 fulle med røre. Stekes som anvist. Avkjøl på rist.
Jeg har laget disse i vanlige papirmuffinsformer, det går fint.
Denne oppskriften er Fedons Saftige Appelsinmuffins omgjort til standard muffinsrøre. Da jeg skulle lage dem, hadde jeg nemlig ikke appelsin og brukte grovhakket kokesjokolade og nøtter og byttet ut 1 ss mel med 1 ss kakao. De ble kjempegode!