< Tilbake til oversikten

tips til gode fett-kilder??

#1

merethe1 sa for siden:

føler at jeg har fått en grei ordning på både kjøtt,gr.sak og egg-inntaket mitt , men sliter med å spise/finne nok fett. Steker maten i kaldpresset rapsolje,tar gjerne en god klatt rømme eller kesam på laksen , bruker litt dressing i salaten. Andre tips?Teller det sunne fettet fra laks eller nøtter?
Karbo-kilder,er den fra f.eks blomkål /brokkoli og andre gr.sak kilder?

Og en siste ting , er en type rømme-yoghurt med tilsatte proteiner ,den heter Skyr. Kan den spises??
(jeg blander nok litt både fedon/og prinsippet på ketolyse , men har tatt av 1,5kg på 10 dager ,så noe av det jeg gjør er kanskje riktig!!(for jeg tar sjelden av ,så 1,5kg er bra for å være meg:D)


#2

Tulip73 sa for siden:

Jeg bruker mye fløte og seter rømme og bacon i matlagning. Steker i smør. Til snacs/kvelds spiser jeg ofte feit ost som brie/camembert.
Hvis du liker ribbe så fins den enno i butikkene, og den er også god kald.

Hvis du har problemer med fett konsistensen anbefaler jeg å ha fløte i omelett og så spise den kald. :)


#3

Carisma sa for siden:

Det lønner seg å velge en av retningene, siden fedon inneholder litt for mye karbohyrater i forhold til å spise så mye fett som på Ketolyse. Hovedregelen er jo mer karbo, jo mindre fett. Karbohydrater fører til økt insulin som igjen fører til fettlagring... :o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.