Gerd sa for siden:
Gerds micropannekake –utgave
(på bildet: med hvitløkost/paprika, sognemorr/agurk)
3 egg
3 ss (store) rømme
3 ss fløte
6 ss vann
3 ss baconfett eller smelta smør eller olje
3 ts fiberhusk (fås kjøpt på helsekost(?) og velassortert matbutikker)
1/2 ts salt
La røra svelle en halvtimes tid....
Mikre de på middagstallerken (smør den med litt olje eller smør) på full guffe i ca 2 minutter
De hang godt sammen og smakte godt.
Eneste minuset er at de blir blasse...
(Mikra også en med stekte baconbiter i, og det ble ekstra godt )
Kjempegode til middag med bacon og Heistad blåbærsyltetøy til.
Meget gode med ost på. Både tubeoster og smøreoster. Rett og slett gode til å ha under pålegg
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1878&albumid=327&dl=1263745143&thumb=1[/img][url="http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1869"][/url]