< Tilbake til oversikten

Rømme/fløte

#1

Bolla Piggsvin sa for siden:

Kan noen forklare meg hvorfor det er tillatt med 25 g rømme, men 75 g fløte i induksjonsperioden? På rømmebegeret står det 2,9 gram karbo, nøyaktig det samme som i kremfløte. Kanskje det opprinnelig står creme fraiche, som vel inneholder mindre fett (og dermed antagelig flere karber)? Eller er det en god grunn til dette?:confused:


#2

Yonah sa for siden:

Creme fraiche, seter rømme og fløte inneholder like mye ftett og like mange karber.

Hvorfor det står slik aner jeg ikke, en smule ulogisk spør du meg.


#3

Bolla Piggsvin sa for siden:

Ok, takk skal du ha. Trodde creme fraiche var magrere, jeg. Da satset jeg på at det er 75 g rømme som gjelder (skal lage viltgryte i morgen) :)


#4

Yonah sa for siden:

Ikke tine sin vanlige i allefall. Men de har jo flere varianter slik som med rømme. Jeg foretrekker creme fraiche fremfor seterrømme pga creme fraiche er mildere, de bruker en annen syrningskultur.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.