< Tilbake til oversikten

Tilbehør til middag? Er det grønnsaker man kan spise så mye man vil av?

#1

purple sa for siden:

Jeg er helt ny og har egentlig ikke kommet helt i gang, driver bare å øver meg. he he
Synes det er vanskelig å finne på hva jeg skal bruke som tilbehør, særlig til middag.
Jeg prøver å veie og måle grønnsaker, men går hele tiden i surr og ender opp med å ikke bry meg om hvor mye jeg spiser, eller ikke spiser noe grønt i det hele tatt.
Er det noen grønnsaker man kan spise så mye man vil av?


#2

Gerd sa for siden:

Jeg flytta tråden din til atkins induksjonsdelen ( siden det står i filosofieboksen din)
Så får du nok svar av de som er på samme filosofi som deg :)


#3

arnakristin sa for siden:

Hei,
Nei, det finnes ikke noe man kan spise ubegrenset av…
Dersom du er på Atkins induksjon så er det viktig å følge gjeldende regler, de finner du her
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=270
…og punkt 3. er som følger:
Ikke spis mer enn 20 gram karbohydrater per dag. De fleste av disse må komme i form av salatgrønnsaker og andre grønnsaker. Du kan spise ca. tre kopper (à 2,5 dl) med løst pakkede salatgrønnsaker, eller to kopper med salat pluss en kopp med andre grønnsaker.


#4

purple sa for siden:

Beklager at jeg la den feil, er vist ikke helt kjent på forumet ennå:)

Ok, ikke ubegrenset grønnsaker, men er det noe annet dere spiser som tilbehør?
Spiser dere veldig mye kjøtt til middag for å bli mette? Blir det veldig dyrt?

Noen andre lure tips til tilbehør, f.eks til kylling eller fisk.


#5

Yonah sa for siden:

Har du lest reglene for induksjonen? Lest boka? Les reglene for induksjonen en gang til, de gir deg svar på det du lurer på.


#6

Kitt sa for siden:

Skal være en egen tråd et sted om tilbehør!

Jeg spiser mye stekte grønnsaker eler blomkålmos!

Steker opp feks sopp, paprika, squash, aubergine, purre, stangselleri, løk med ca 50g meierismør! Tar det jeg har, litt av det med mye karber(paprika, løk) og masse sopp feks.:sikle:
Kan varieres i det uendelige!
Har kjøpt meg to små, billige stekpanner på Ikea. De brukes flittig!

Blomkålmos finner du her!
Jukseris er en annen favoritt!


#7

Carisma sa for siden:

Fett gjør deg mett... :D


#8

purple sa for siden:

Tusen takk for svar, skal kjøpe meg en stekepanne og steke sopp ++
Takk for fine linker til mos ++

Ja jeg har lest boka, eller jeg driver på. Har enda flere spørsmål etter å ha lest den enn før jeg begynte. Synes det er veldig vanskelig å sette sammen en meny som passer for meg. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre dere som er litt inn i det da. Jeg søker også mye på forumet her, men det er ikke alltid man finner det svaret man leter etter.


#9

Jabba sa for siden:

Liker du championg. Den hermetiske på bok har kun 1 gr karbo pr 100 gram vare så denne kan du spise MYE av. Og den suger til seg MASSE fett også.....


#10

Gracella sa for siden:

Fersk sopp har ca 0,3-0,4 g karbo pr 100 gram og er mye bedre enn hermetiske, he, he ;).
Bruk en eggedeler for å kutte opp soppen hvis du har det travelt.


#11

Kitt sa for siden:

Fersk sopp og aubergine er helt genialt. Suger til seg en hel masse fett, bare å pøse på!:w00t::sikle::w00t:

  • litt hvitløkspepper = snadder

#12

purple sa for siden:

Tusen takk
det var lurt med aubergine og sopp, det er sikkert kjempegodt. Jeg er veldig glad i sopp, kan man spise mye av det?


#13

Jabba sa for siden:

Enig - men jeg trodde at den ferske soppen hadde mye mer karbo....derfor har jeg safet med hermetisk.... forvirret
Den ferske tar til seg mer smør også.....


#14

Jabba sa for siden:

Ja - du kan spise mye sopp. Ta en championg f. eks - den veier jo nesten ingenting! Og da skal du spise mye før du kommer opp i noe særlig m karbo.....


#15

Kitt sa for siden:

Hvorfor trodde du det?
Er det noe jeg ikke har fått med meg?:confused:

Næringsinnhold. no sier 0.7 i hermetisk og 0.3 i fersk. Er det jeg har forholdt meg til!


#16

Jabba sa for siden:

Har nok lest det her på forumet en plass da det er her jeg får all min lavkarbo informasjon.....:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.