< Tilbake til oversikten

Minipizza med bunn uten karbohydrater

#1

LenaBeatrice sa for siden:

Klippet og limet fra bloggen min:

Dette var knallgodt!!

Til bunn brukte jeg Kavli ferdigskivet ost, 0 karbo i den med jalapenosmak.
Forstek osteskiven i vanlig ovn på 200 grader til den er sånn passe gyllen og fin.
Blir den veldig myk på undersiden så snur du den og steker en liten stund ekstra.

Legg på det du ønsker, som når du lager pizza.
Jeg brukte Landlord tomatpurè som pizzasaus. Den inneholder en god del mindre karbo enn andre tomatpurèer.
Pizzafyllet var veldig enkelt; stekt løk og kjøttdeig, ost, tomatskive og oregano på toppen.
Stek litt til, til minipizzaen ser ferdig ut.

Godt som kveldsmat, med passer også fint til lunsj, matpakke og middag.
Ikke akkurat min type frokost, men smaken er som baken ;-)

PS: Etter siste steking ble bunnen både litt crispy og seig


#2

Karbosara sa for siden:

Ble den crispy og seig selv når den var varm og nystekt og?:heia:

Det skjer nemlig ikke hvis jeg bruker Norvegia som bunn.


#3

LenaBeatrice sa for siden:

Ja, den ble det.
Ikke sånn super crispy eller super seig, et sted imellom.
Men husk at osten skal forstekes :-)


#4

Karbosara sa for siden:

Skal prøve.

Har forstekt Norvegiaen også når jeg har gjort dette før...men sluttresultatet med alt fyllet på toppen har vært noe som bare er smeltet...men veldig godt da :p Og funker veldig bra kaldt. Lager små ruter, bruker det som fingermat...kjempegodt!

Men som sagt...får prøve denne varianten og. :smile: Takk!


#5

Yonah sa for siden:

Oj, det hørtes ut som skikkelig snacksmat! Sånn som nachos med kjøttdeig og ost på. Det laget jeg masse av før, en og en nachochips med salsa, tacokjøttdeig og ost på toppen.. Kunne spise farlig mye av de og..


#6

LenaBeatrice sa for siden:

ja det med nachos var akkurat det jeg tenkte på når jeg fikk for meg at jeg skulle prøve med ostekjeks som en slags pizza/nachosbunn :)


#7

Thea86 sa for siden:

Hvordan er disse å ta med seg til lunsj, kalde???


#8

LenaBeatrice sa for siden:

Det er bare å prøve det :-)

Jeg har ikke spist de kalde enda.


#9

RosaMilla sa for siden:

Mmmmm, dette hørtes snaskent ut. Gleder meg til å prøve! :-) :hungry:


#10

RosaMilla sa for siden:

Nå har jeg forsøkt å lage minipizzaene, og det er noe av det beste jeg har smakt! Virkelig en favoritt dette her.


#11

Bolletryne sa for siden:

Bruker du én osteskive til bunn?


#12

Yonah sa for siden:

En, ja, slik at det blir minipizzaer. Jeg har ikke prøvd selv, men jeg ser det på bildene.


#13

LenaBeatrice sa for siden:

Favoritt her også! ;-)
Laget en variant av pizzasausen forrige gang jeg laget dette.
Landlord tomatpurè rørt ut med vann til passe konsistens (da blir ikke sausen så voldsomt sterk på tomatsmak) + litt chili (sambal oelek).
Knallgodt!!


#14

LenaBeatrice sa for siden:

En osteskive til bunn ja, så bunnen blir ganske så tynn.
Har spekulert litt på å lage dobbel bunn, men vet ikke om det lar seg gjøre å forsteke doble osteskiver og likevel få det bra.....


#15

Karbosara sa for siden:

Mener Gerd har prøvd seg på det...


#16

Iset sa for siden:

Kjempegode! Jeg synes ikke Jalapenoosten er så god, den er litt for sterk for meg, men jeg bruker Taffel-tomatost og vellagret Norvegia (de ferdige skivene, 1 stk er som et lite knekkebrød). Digg!


#17

Viclin sa for siden:

Disse var gode!

Brukte Kavli med skinke, Peppes pizzasaus (egentlig litt fy, men), hamburgerrygg og Norvegia. Det var altfor godt!
Endelig en skikkelig lavkarbopizza!

Takk!


#18

LenaBeatrice sa for siden:

Variant med pølse:

Hadde ikke tomatpurè eller annen pizzasaus hjemme, så jeg brukte en tomatskive på bunnen og hadde på en anelse chili (sambal oelek).
La pølsebiter, løkringer og masse revet ost på det:


#19

Vanilja sa for siden:

Skjønner ikke hva jeg gjør feil -får ikke til å steke denne osten så den blir sånn sprø og god :confused: Steker dere lenge? Har prøvd både mikro og vanlig stekeovn..


#20

Minsten sa for siden:

Står i ovnen :D


#21

LenaBeatrice sa for siden:

Jeg synes ikke alle ostene til Kavli blir like bra....hvilken type bruker du?


#22

Vanilja sa for siden:

Prøvde den skivede osten med skinke - mulig jeg steker for kort tid...
Jeg skal prøve igjen:)


#23

Yonah sa for siden:

Den blir sprø! Legg den på et bakepapir, stek i mikron til den bobler opp, blir kanskje litt farget , avkjøl gjerne på rist. De er ikke alltid helt sprø varme.
Osten med skinke har jeg laget flere ganger.


#24

Vanilja sa for siden:

Nå har jeg prøvd igjen og skinkebitene fløy rundt inni der :eek: -akkurat som fettet i osten "eksploderte" og sprutet ned hele mikroovnen.
Tror ikke det er meningen at jeg skal lage sånne gitt :lol:


#25

Jabba sa for siden:

Kan man fryse disse mon tro?


#26

Charlott sa for siden:

Jeg bruker Taffel tomat som jeg skjærer i skiver selv med vanlig ostehøvel - null søl i micro`n og flotte, luftige skiver :D


#27

Dietta sa for siden:

De har blitt min favoritt også :D Hadde det i dag med deilig sterkt pizzafyll på :sikle:


#28

LenaBeatrice sa for siden:

Vites ikke, har ikke prøvd :-)
Du får teste!


#29

marjusen sa for siden:

ÅÅÅ herreguuud:D Dette her var uuutrolig nydelig!!

Jeg brukte cavli sin ost med sprøstekt bacon!! Stekte dem på 200 grader til dem var helt gyllene i kanten. Hadde på fyll og lot dem sto litt.

Disse ble utrolig sprøe og jeg kunne lett spise uten kniv og gaffel!!

Jeg har alltid likt å lage små pizzaer med litt forskjellig fyll, så dette her var bare heeeelt perfekt!!!!

Tuuusen takk for denne "oppskriften" !!!

Hurra for mini pizza:D hehe


#30

CocoNut sa for siden:

Tusen takk for oppskriften! Dette var SINNSYKT godt altså!!!!! Lagde dette til fredagssnacks/middag/kveldsmat i en og det var bare himmelsk. Dette blir min pizza for alltid, aldri mer pizzabunner på ene og andre måten, jeg har funnet min favoritt:D

Lot de stå noen minutter og "kjøle" seg på rist etter steking, da ble "bunnen" god og crispy. Helt perfekte og den beste smaken ever!!


#31

misslinda sa for siden:

MMmmm.. dette skal jeg lage på lørdag ;) Skal ha en liten fest hjemme, så dette er perfekt mat å servere jentene ;)

Men jeg lager min egen tomatsaus.. hakk 2 tomater (ca 1,6 gr karbo, blir en del), ha de oppi en kjele med så mye smør du orker, har vel ca 40-50 gr, litt etter slump. Så har jeg oppi hvitløk, oregano, løkpulver, evt stek vanlig løk i smøret først, også krydder. Sambal oelek kan brukes og.. Liker den sterk.
La den stå å putre i 10-15 min, så er den klar ;)
Blir ca 6 gr karber i hele når du bruker ca 1 dl løk og 2 fedd hvitløk.. ;) Rekker til en stor langpanne pizza ;)


#32

Sugarmom sa for siden:

mmm.. Dette må prøver som lørdagskos i helgen!
Takk for tips!


#33

Tunrida sa for siden:

Tror jeg må prøve dette som "dagen derpå-mat" på søndag, etter julebord både i morgen og lørdag.. ;)


#34

Camomilla sa for siden:

Jeg tar de i stekeovnen på 175 grader varmluft. Venter til de har boblet opp litt og blitt litt flatere igjen, da blir de sprø og deilige når de blir kalde :) Har ikke forsøkt å lage pizza av dem enda, da, men det blir nok ikke lenge til ;)


#35

misslinda sa for siden:

MMmm.. ja, skal spare litt av fyllet til søndagen ja ;) hehe.. God idé ;)


#36

krisbh82 sa for siden:

Tuuusen takk for nydeli oppskrift.Lagde min egen vri.Men heilt fantastisk og dattra mi elska den ;)


#37

swimzy sa for siden:

så spennendes, denne oppskriften skal absolutt prøves ut :)


#38

tullemor74 sa for siden:

Dette hørtes og så vanvittig godt ut, må prøves ut til helgen :D
Takk for oppskrift ;)


#39

LeneM sa for siden:

Oi, har nettopp spist dette for første gang.

Kryddret kjøttdeigen med hvitløk, oregano og chili / lime mix.
Ble helt sinnsykt godt. Kunne nesten ikke stoppe meg etter 5 O.o

Nå skal jeg pakke resten ned og ta med på jobb i kveld =)

Tusen takk!


#40

TrineG sa for siden:

I dag hadde jeg disse. Og de var så gode, det smakte Pizza !! Helt nydelig. kommer ikke til og lage pizza på annen måte heretter :) Også er jeg så heldig at jeg har igjen pizzafyll til i morgen:stortsmil



#42

Perleblomsten sa for siden:

Denne skal jeg prøve, imponert over hvor oppfinnsom dere er her inne:)


#43

lisebj10 sa for siden:

Skal prøves ut! (:


#44

Cyan sa for siden:

Anarko tipset meg om å bruke taffelost som pizzabunn og jeg lagde det til lunsj i dag. Kjempegodt! Og bunnen blir jo helt sprø :D Her er min versjon:

Til 4 minipizzaer brukte jeg 8 skiver Taffel Tomat som jeg skar selv med ostehøvel og la to og to ved siden av hverandre (lot ostekantene dekke ca 1/2-1 cm på hver siden for å få 1 bunn). Disse stekte jeg på 200 grader varmluft til de ble sprø. Imens lagde jeg fyllet. Stekte 150 gram kjøttdeig sammen med 1/4 finhakket gul løk og rørte inn 1 ss Tacosaus og 1 ss Creme Fraiche. Krydret med urtekrydder. Fordelte fyllet på de fire bunnene og toppet med litt revet norvegia og et dryss pizzakrydder og stekte videre til osten på toppen ble gylden.


#45

Tone-Rose sa for siden:

oi... disse må jeg prøve... flott å ha med i matboksen :)


#46

Buck sa for siden:

Herre min hatt, noe så godt!!! Jeg tør nesten ikke introdusere dette for mannen min, jeg vil ha alt for meg selv! Nam:)


#47

Tone-Rose sa for siden:

:lol: ja du får smugspise de når han har lagt seg...


#48

MissPivotal sa for siden:

Disse har jeg nå prøvd. Kjempegode! Brukte kavli ost med sprøstekt bacon, og la de dobbelt. Altså stekte to og to sammen. Hadde litt hakket tomat, tacokjøttdeig og ost på toppen. Stekte de på 200 grader til de var gylne, og snudde de da jeg hadde på fyll. HELT nydelig. Og dette er jo egentlig hverdagskost, ja? Er jo ikke usunt på lavkarbo/ketolyse. Jeg ELSKER dette kostholdet! :D Med en sidesalat er det jo helt perfekt. Lykke! :D


#49

MissPivotal sa for siden:

Hvilke typer er det du ikke synes ble bra?


#50

Camomilla sa for siden:

Den med skinke blir lissom ikke sprø - den med bacon blir akkurat som den skal :) Samme med jalapeno-versjonen (men denne synes jeg kan være litt sterk - spørs hva man skal ha det til).


#51

Anita sa for siden:

Har laget disse pizzaene selv en gang og de var bare helt fantastiske :)
Fikk masse skryt :)


#52

bærrgen sa for siden:

Denne minipizzaen er farlig god :D


#53

Karrbis sa for siden:

Dere som har prøvd denne;
Kan man ha osten i mikroen først, slik at den blir sprø - også ha på fyll og steke i vanlig stekeovn?

Jeg har en full boks med ferdiglagde osteknekkiser :)


#54

Dietta sa for siden:

:ja:
Nå ble jeg sulten gitt :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.