Jeg kan spise ost og syrnede melkeprodukter uten problemer, men når jeg drikker melk eller lager mat med mye melk i får jeg luft og løs mage (nesten som når jeg spiser maltitol). Jeg lurer derfor på om jeg kan ha en form for melkeintolleranse. Er det i så fall laktose jeg reagerer på? Og hvis det er laktose, vil det da si at jeg kan bruke laktoseredusert melk i stedet, eller bør jeg kutte ut melken helt?
Nå får du faktisk kjøpt helt laktosefri melk også,
så du kan jo ihvertfall prøve deg fram.
Jenta mi reagerte veldig på melkemat,
men kan nå faktisk spise pannekaker og div etter at vi begynte å kjøpe
helt laktosefri melk.
Nå til jul f.eks så brukte jeg bare denne i all baking som krevde melk,
og det har gått bra.
Den er litt dyrere, men pytt pytt, dessuten står den seg veldig lenge.
Ja, det var det jeg også trodde, siden jeg tåler yoghurt, ost og slikt. Da skal jeg teste ut laktosefri melk :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.