Mandag
Frokost
Posjert egg med tomatskiver og fersk mozzarellaost.
<strong>Lunsj</strong>
Caesarsalat med kylling og sukkerfri Caesardressing.
<strong>Middag</strong>
Lammekoteletter stekt i rosmarinsmør, spinat med hvitløk, olivenolje og tørkete chilipepper.
Tirsdag
Frokost
Baconskiver med grønn salat.
<strong>Lunsj</strong>
Roastbiff og skiver av sveitserost, strimler av grønn paprika dyppet i rømme.
<strong>Middag</strong>
Kalkunstek, asparges. Grønn salat med olje og sitron.
Onsdag
Frokost
Speilegg på skinke (uten brød) med tomatskive.
<strong>Lunsj</strong>
Kalkunsalat med majones og selleri, avokadoskiver og brie.
<strong>Middag</strong>
Havabbor, grønn salat med olje og eddik og fersk blåskimmelost.
Torsdag
Frokost
Stekt tofurøre med løk og paprika.
<strong>Lunsj</strong>
Corned beef og kål med smeltet sveitserost.
<strong>Middag </strong>
Grillstekt laks med hvitløksmør, grønn salat med vinaigrette.
Fredag
Frokost
Eggerøre med tomat.
<strong>Lunsj</strong>
Tunfisksalat med provençalsk salatblanding med olje og eddik.
<strong>Middag</strong>
Biff med stekt løk og paprika, grønnkål sautert med hvitløk og olivenolje.
Lørdag
Frokost
Røkelaks rullet inn med kremost og kapers.
<strong>Lunsj</strong>
Kalkunlår, kålsalat (uten tilsatt sukker).
Middag
Grillet kylling, blomkålstappe med fløte, smør og Romano-ost med salat på siden.
Søndag
Frokost
Urte- og grønnsaksomelett.
<strong>Lunsj</strong>
Hamburger (uten brød) med fersk, smuldret blåskimmelost, tomat og salatblader.
<strong>Middag</strong>
Wokstekte kamskjell, reker, sukkererter, vannkastanjer og selleri.
<strong>ALTERNATIVE MELLOMMÅLTIDER:
en om dagen
1/2 avokado, 45 gram cheddarost i terninger, roastbiff og ost, selleristenger med kremost, agurkskiver