< Tilbake til oversikten

Torsk??

#1

beate sa for siden:

Hei. Jeg har to sider med torsk liggende i fryseren, med skinn på og ørbein og slikt. Jeg trenger tips til hvordan jeg skal tilberede denne!! :) Altså hadde fisken vært skinnfri hadde det vært greit, men jeg synes det blir vanskelig når den skal tilberedes med skinnet på. Vet ikke hvordan jeg skal gjøre dette jeg :confused: Hadde vært kult om noen har en oppskrift hvor det finnes mye smak, er egentlig ikke sååå glad i fisk! :p


#2

Nannah sa for siden:

Tin den...trekk den i lettsaltet vann og rens den.
Lag deretter fiskegrateng med grønsaker og saus av egg/CC og ost:ja:


#3

surina sa for siden:

Du kan steke den, jeg kryddrer med salt ,pepper og paprika steker den med skinn siden ned i panna, med rikelig meierismør. serverer med det jeg har av enten salat eller grønnsaker. og rømme. Kan gjerne hakke opp litt urter og rød løk og ha i rømmen.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.