Orkide sa
for 15år siden:
EGGESALAT
8 egg
Litt løk
Majones
Kok eggene litt mer enn bløt kokt (ikke hardkokte)
Fin hakk løken
Når eggene er kalde knus disse, jeg brukker eggedeler begge veier
Bland sammen med løken
Bland dette i majones, så mye som er passelig for en salat etter eget ønske.
Smak til med salt og pepper.
Dette er kjempe godt til røkelaks og spekemat.
Impulsiw sa
for 15år siden:
Denne er også god med sylteagurk..:ja: Kokte egg, majones og finhakket sylteagurg..ikke så mye da..og litt salt og pepper :sikle:
Orkide sa
for 15år siden:
Det hørtes godt ut, da får jeg prøve det neste gang
Impulsiw sa
for 15år siden:
Mmm... var en kokk på sykehuset jeg jobbet som serverte det..spurte etter oppskriften..:ja: :D
Impulsiw sa
for 15år siden:
Ja og så er det jo MYE bedre å lage sånne salater selv.. improviser gjerne..for det er så mye tilsetningstoffer vi ikke har godt av i ferdig mat :ja:
middag sa
for 15år siden:
Orkide sa:
EGGESALAT
8 egg
Litt løk
Majones
Kok eggene litt mer enn bløt kokt (ikke hardkokte)
Fin hakk løken
Når eggene er kalde knus disse, jeg brukker eggedeler begge veier
Bland sammen med løken
Bland dette i majones, så mye som er passelig for en salat etter eget ønske.
Smak til med salt og pepper.
Dette er kjempe godt til røkelaks og spekemat.
Også veldig god med purre i :)
CamillaN sa
for 15år siden:
MASSE purre i :p
lionesse sa
for 15år siden:
Tror faktisk det til og med blir en friskere smak med purre. Nydelig! Lager minst en porsjon av dette pr uke, jeg.
linesol sa
for 15år siden:
Prøvde med Rødløk, det var det jeg hadde, kjempegodt.
StegforSteg sa
for 15år siden:
Jeg bruker også å ha litt skinke i :D og grov sennep. Nyyydelig :D
Furine sa
for 15år siden:
Brukar å ha i enten persille eller grasløk. Reker er jo også godt i!
Ana sa
for 15år siden:
Mmm, høres deilig ut med reker og purre, det må jeg prøve. Har laget den med løk, egg og majones og det er utrolig godt.
binyheim sa
for 15år siden:
blander noen ganger inn litt rømme også i eggesalaten.