< Tilbake til oversikten

Eggesalat

#1

Orkide sa for siden:

EGGESALAT
8 egg
Litt løk
Majones

Kok eggene litt mer enn bløt kokt (ikke hardkokte)
Fin hakk løken

Når eggene er kalde knus disse, jeg brukker eggedeler begge veier
Bland sammen med løken
Bland dette i majones, så mye som er passelig for en salat etter eget ønske.
Smak til med salt og pepper.

Dette er kjempe godt til røkelaks og spekemat.


#2

Impulsiw sa for siden:


Denne er også god med sylteagurk..:ja: Kokte egg, majones og finhakket sylteagurg..ikke så mye da..og litt salt og pepper :sikle:


#3

Orkide sa for siden:

Det hørtes godt ut, da får jeg prøve det neste gang


#4

Impulsiw sa for siden:


Mmm... var en kokk på sykehuset jeg jobbet som serverte det..spurte etter oppskriften..:ja: :D


#5

Impulsiw sa for siden:


Ja og så er det jo MYE bedre å lage sånne salater selv.. improviser gjerne..for det er så mye tilsetningstoffer vi ikke har godt av i ferdig mat :ja:


#6

middag sa for siden:

Også veldig god med purre i :)


#7

CamillaN sa for siden:

MASSE purre i :p


#8

lionesse sa for siden:

Tror faktisk det til og med blir en friskere smak med purre. Nydelig! Lager minst en porsjon av dette pr uke, jeg.


#9

linesol sa for siden:

Prøvde med Rødløk, det var det jeg hadde, kjempegodt.


#10

StegforSteg sa for siden:

Jeg bruker også å ha litt skinke i :D og grov sennep. Nyyydelig :D


#11

Furine sa for siden:

Brukar å ha i enten persille eller grasløk. Reker er jo også godt i!


#12

Ana sa for siden:

Mmm, høres deilig ut med reker og purre, det må jeg prøve. Har laget den med løk, egg og majones og det er utrolig godt.


#13

binyheim sa for siden:

blander noen ganger inn litt rømme også i eggesalaten.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.