Orkide sa for siden:
Har en del spekeskinke, og lurer på om noen kan hjelpe meg med forslag til forrett.
Skal ha dette på Nyttårsaften, hovedretten er kalkunbryst med div. tilbehør.
Orkide sa for siden:
Har en del spekeskinke, og lurer på om noen kan hjelpe meg med forslag til forrett.
Skal ha dette på Nyttårsaften, hovedretten er kalkunbryst med div. tilbehør.
Gerd sa for siden:
Asparges med spekeskinke rundt :sikle:
Dampe asparges. avkjøl. og surr rundt spekeskinke :)
trillian78 sa for siden:
Stemmer for denne. Det er jo en klassiker. Blir enda bedre med et par fliser med parmesanost inni rullen.
Orkide sa for siden:
Har aldri brukt frisk asparges.
Hva gjør jeg med den, og hvor lenge koker/trekker disse?
Gerd sa for siden:
Her er ei fin oppskrift: www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7626
Orkide sa for siden:
Takk Gerd
Det virka ikke så vanskelig. Og det så jo godt ut også
Jeg er ikke så flink til å prøve nye ting, men etter å ha vært på forumet her i snart 1 år (smugkikka litt før jeg registrerte meg) har jeg blitt ganske tøff på å prøve nye ting:)
Gerd sa for siden:
Er egentlig veldig lett :ja:
Og smakfullt :D
beristra sa for siden:
I går fikk jeg servert den beste sausen ever; Kokken hadde varmet opp Creme Fraishe og revet blåmuggost i denne. Kan godt serveres lun sammen med spekeskinke, røkt/fersk laks, grønnsaker m.m. Nydelig. Kan tenke meg at noen ristede pinjekjerner som pynt hadde smakt godt også. Godt nytt år
Kitt sa for siden:
Blir noe ala denne til Karbosara:
1 boks CF, 1/2 terning kyllingbuljong og 1/2 norzolaost (den røde)
Kok opp og la det småkoke forsiktig noen min til osten har smeltet...avkjøl...nam...god varm til kylling og...med hakkede valnøtter på...
Fantastisk god til det meste!:sikle:
Jeg bruker litt kyllingfond(1ss?) i stede for buljongterning.
Ellers er spekeskine utrolig godt sammen med mozzarella- ost! :sikle:
[INDENT]
[/INDENT]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.