< Tilbake til oversikten

Forrett

#1

Orkide sa for siden:

Har en del spekeskinke, og lurer på om noen kan hjelpe meg med forslag til forrett.

Skal ha dette på Nyttårsaften, hovedretten er kalkunbryst med div. tilbehør.


#2

Gerd sa for siden:

Asparges med spekeskinke rundt :sikle:

Dampe asparges. avkjøl. og surr rundt spekeskinke :)


#3

trillian78 sa for siden:

Stemmer for denne. Det er jo en klassiker. Blir enda bedre med et par fliser med parmesanost inni rullen.


#4

Orkide sa for siden:

Har aldri brukt frisk asparges.
Hva gjør jeg med den, og hvor lenge koker/trekker disse?



#6

Orkide sa for siden:

Takk Gerd
Det virka ikke så vanskelig. Og det så jo godt ut også

Jeg er ikke så flink til å prøve nye ting, men etter å ha vært på forumet her i snart 1 år (smugkikka litt før jeg registrerte meg) har jeg blitt ganske tøff på å prøve nye ting:)


#7

Gerd sa for siden:

Er egentlig veldig lett :ja:

Og smakfullt :D


#8

beristra sa for siden:

I går fikk jeg servert den beste sausen ever; Kokken hadde varmet opp Creme Fraishe og revet blåmuggost i denne. Kan godt serveres lun sammen med spekeskinke, røkt/fersk laks, grønnsaker m.m. Nydelig. Kan tenke meg at noen ristede pinjekjerner som pynt hadde smakt godt også. Godt nytt år


#9

Kitt sa for siden:

Blir noe ala denne til Karbosara:

1 boks CF, 1/2 terning kyllingbuljong og 1/2 norzolaost (den røde)
Kok opp og la det småkoke forsiktig noen min til osten har smeltet...avkjøl...nam...god varm til kylling og...med hakkede valnøtter på...

Fantastisk god til det meste!:sikle:
Jeg bruker litt kyllingfond(1ss?) i stede for buljongterning.

Ellers er spekeskine utrolig godt sammen med mozzarella- ost! :sikle:
[INDENT]

[/INDENT]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.