Det er veldig godt med litt finhakket sylteagurk i, også. :D Så lenge man ikke hiver innpå i mengder, går det fint å spise bittelitt av både eple og sylteagurk. Lager tunfisksalat kanskje en gang i måneden, og da må jeg liksom ha sylteagurk i (ca 1ss). Bruker kun hjemmelaget majones, ikke noe cf, så den syrlige delen av smaken må tilsettes.. Dette spiser jeg opp over tre dager, så jeg er godt innenfor kh-grensen min, uansett :)
Sylteagurk er sikkert kjempegodt i :)
Er jo ikke så mye man behøver av det eller eple, bare så man får litt av smaken. (Grønt eple har minst kh av eplene)
Blir litt lei av all matlagingen innimellom så greit med noen man bare "hiver" sammen ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.