< Tilbake til oversikten

Lettvint og god tunfisksalat

#1

Timona sa for siden:

1 boks tunfisk
1 halv rødløk finhakket
1 halvt grønt eple finhakket

1 stor ss majones
2 store ss creme fraiche

Bland alt i sammen, jeg tilsatte også 2 ss olivenolje for å få dekket dagsbehovet mitt.

Oppskriften kan jo mikses i det uendelig etter hva man tåler og har tilgjengelig. (Feks skinke el kylling, kokt egg, purre osv)

Jeg synes det smakte godt med den litt sterke løken mot det litt syrlige og søte smaken fra eple. Spiste den sammen med salat.


#2

Kitt sa for siden:

Høres veldig godt ut!:sikle:
Synd man ikke kan spise eple på ketolyse!:nedfor:


#3

nellie sa for siden:

Hørtes fantastisk ut:ja:
Tipper det er veldig god uten eple også


#4

frifuggel sa for siden:

Det er veldig godt med litt finhakket sylteagurk i, også. :D Så lenge man ikke hiver innpå i mengder, går det fint å spise bittelitt av både eple og sylteagurk. Lager tunfisksalat kanskje en gang i måneden, og da jeg liksom ha sylteagurk i (ca 1ss). Bruker kun hjemmelaget majones, ikke noe cf, så den syrlige delen av smaken må tilsettes.. Dette spiser jeg opp over tre dager, så jeg er godt innenfor kh-grensen min, uansett :)


#5

Timona sa for siden:

Sylteagurk er sikkert kjempegodt i :)
Er jo ikke så mye man behøver av det eller eple, bare så man får litt av smaken. (Grønt eple har minst kh av eplene)
Blir litt lei av all matlagingen innimellom så greit med noen man bare "hiver" sammen ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.