4 torskefileter
1boks creem fraishe
1 bit purre
1bit paprika
salt og pepper
smør
100g bacon
Del torkefiletene i mindre biter og legg dem i en smurt ildfast form.
Salte og peppre dem. Strø over hakket purre og paprika.
Klatt creeme fraishen over fisken og skjær baconet i biter og strø over.
In i ovnen på 175g varmluft i ca 40 min.
Server med smørdamede erter eller broccoli:)
Dette var overaskende gott! Cf passer utmerket til den milde torsken.
Lager man samme med laks ville jeg bruke rømme!
Jeg kan ikke svare for Nannah, men jeg bruker små bacon biter til denne, og da steker jeg de ikke på forhånd, de blir stekt i ovnen sammen med resten :)
Må spørre; er ikke 40 min lenge? Blir ikke fisken tørr?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.